Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis üyeleri seçildi

Kargı’da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı yapılarak, gündemin görüşülmesinin ardından birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Kargı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2024 yılı Olağan Birlik Meclis toplantısında çeşitli kararlar alındı. İlçe Kaymakamı Taha Soydaş, başkanlığında, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Apınar, Ahmet Çiftlik ve köy muhtarlarının katılımıyla Kargı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2024 yılı Olağan Birlik Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yapılacak olan çalışmalar değerlendirilerek, köylere yapılacak olan hizmetler için çeşitli kararlar alındı.

İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Akpınar ile Ahmet Çiftlik birliğe doğal üye olarak seçilirken muhtarları temsilen Beygircioğlu Köyü Muhtarı Celal Erdoğan ve Örencik Köyü Muhtarı Yaşar Öztürk yapılan oylama ile Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis üyeliğine seçildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
22 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
96 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
64 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü