Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kadir Gecesi dualarla idrak edildi

Kargı’daki camilerde Ramazan ayının 27. gecesi olarak bilinen Kadir Gecesi dolayısıyla kandil programları düzenlendi. Vatandaşların camilere akın ettiği gece, ibadet ve dualarla idrak edildi.

Merkez MihriHatun Camiinde Kadir Gecesi’nin İslam âlemi için hayırlar getirmesi temennisiyle vaaz eden İlçe Vaizi Abdurrahman Çengel, vaazında “Ya Rabbi! Mescidi Haram ve Mescidi Nebevi nasıl mübarekse Mescidi Aksa'nda o kadar mübarek ve azizdir. 
Başta Kudüs, Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyadaki zulüm gören bütün kardeşlerimize yardım için bizi vesile eyle, Cenab-ı Hak, gönüllerimizi, hanelerinizi, memleketimizi bereketlendirsin.

Vatan millet uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimize ve tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. ” diyerek İsrail'in saldırıları karşısında direnen Filistin ve Gazzeli Müslüman kardeşlerimizin zafere ulaşması için dua etti. Gece kılınan Teravih namazı ve Tesbih namazıyla sona erdi. Milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Flaş Haber
5 Kez Görüntülendi.
Kargı sularında kaçak ava geçit yok
Kargı
25 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
139 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
55 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
120 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
97 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
88 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü