Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Cemil Sözen, İyi Parti’den aday adaylığını açıkladı

Hitit Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Cemil Sözen, İyi Parti’den, Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Cemil Sözen aday adaylığını yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu.

‘’Memleketime vefa borcumu ödemek, aile büyüklerimin ruhlarını şad etmek amacıyla 2024 Mahalli Seçimlerinde KARGI Belediye Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum’’ diyen Cemil Sözen açıklamasını şöyle sürdürdü.

‘’Sevgili katılımcılar, Ben; KARGI Bahçelievler Mahallesi doğumlu ve nüfusuna kayıtlıyım, TOKİ 1. Etapda ikamet etmekteyim. Doğma büyüme Kargı’lıyım, esnaf bir ailenin çocuğuyum. Kargı Atatürk İlk okulunu ve Orta okulunu, Çankırı Sağlık Kolejini, Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünü, İstanbul Özcan Sabancı Sağlık Eğitim Fakültesini bitirdim. Sağlık memuru olarak Adana ve Ankara’da çalıştım. Üniversite hayatımdan sonra sağlık meslek lisesi meslek dersleri öğretmeni ve okul müdürü olarak; Tokat, Niksar ve Kayseri’de görev yaptım. 2000 yılında Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksek Okuluna öğretim görevlisi olarak geçtim. 2015 yılında bu görevimden kendi isteğimle emekli oldum. Üniversitedeki görevim süresinde; “Sağlık Eğitim Mevzuatı”, “ İlkyardım”, “ Sağlık Eğitimi” ve “ Sağlık Yönetimi” olarak dört adet ders kitabı yayınladım. İngilizcemi geliştirmek, o ülkelerin sağlık sistemi ve hemşirelik eğitimlerini yerinde incelemek amacıyla; İspanya, Malta, ABD (Wisconsin) ve Filipinlere gittim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İleri derecede İngilizce bilmekteyim. TOKİ 2. Etap da site müdürü olarak görev yaptım. Bugüne kadar çok sayıdaki kurslarda ve halk eğitim merkezlerinde ilk yardım derslerine girdim.

Beni bu günlere getiren, her zaman bana destek olan Anneme, Eşime ve Aileme teşekkür ederim. Onların desteği olmasa bugünlere gelemezdim. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Sayın Genel Başkanımızın liderliğindeki İYİ ler hareketine inandığım, güvendiğim için İYİ Partiden Kargı Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Milletimizi İYİ belediyecilikle buluşturmak istiyoruz. Gece gündüz görevimizin başında olacağız. Yemiyeceğiz, yedirtmiyeceğiz. Hemşehrilerime İYİ belediyecilik uygulamalarını göstereceğiz. Beytülmala el uzatmıyacağız. En kısa zamanda ekibimle ve projelerimizle tekrar karşınızda olacağız. Kargı’yı ve sizleri seviyorum. Rotamızı ayarladık; rotamız net. Milletimizin değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız; pusulamız millet. Sevgili hemşehrilerim kendimi sizlere emanet ediyorum. Sizi de Allah'a emanet ediyorum. Hepinize Teşekkür eder, saygılarımı sunarım’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
22 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
96 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
64 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü