Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı’nın Çorum ile bağlantısını sağlayan kavşak açıldı

Kargı, Osmancık, İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar, Dodurga ve Laçin’i Samsun-Çorum-Ankara Çevreyolundan, Çorum merkez Akşemseddin Caddesi'ne bağlayacak olan kavşak açıldı. Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Çevre Yolu Akşemseddin Kavşağı bayram öncesi trafiğe açıldı. Başkan Aşgın, yolda incelemelerde bulundu. 
Karayolları ve Çorum Belediyesi’nin yoğun çalışmaları sonucunda kısa sürede tamamlanan farklı seviyeli kavşak 8 ilçenin Çorum ile bağlantısını sağlarken, İlim Yayma Kavşağı ve Osmancık Kavşağı’nın trafik yükünü de önemli ölçüde alacak.
İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar, Osmancık, Kargı, Dodurga ve Laçin’i Samsun-Çorum-Ankara Çevreyolundan, Çorum merkez Akşemseddin Caddesi’ne bağlayan farklı seviyeli kavşak projesi tamamlandı. Kavşağın geçtiğimiz hafta çevre yolu geçişi kullanılmaya başlamıştı. Bugün de bağlantı yolları açılarak, şehir girişi ile Akşemseddin Caddesi ve Çiftlik Pınarı Caddesi istikametine trafik akışı başladı. 
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehrimizin heyecanla beklediği bir projenin kısa sürede tamamlandığını belirterek, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma Bakanımıza, AK Parti Çorum Milletvekillerimize, karayolları yetkililerimize ve parti teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Resmi açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
Başkan Aşgın,  “Farklı seviyeli kavşak projemizin yaklaşık 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Karayolları ve belediyemizin hummalı çalışması ile hamdolsun bugün itibariyle trafiğe açılmış oldu. Resmi açılış töreni ise Cumhurbaşkanımızın katımlarıyla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.   
Yapılan çalışmayla birlikte çevreyolu geçişinin ve şehir içi trafiğin rahatlayacağını belirten Başkan Aşgın, Osmancık Köprüsü ve İlim Yayma Cemiyeti Kavşağı’nın trafik yükünün hafifleyeceğini söyledi. 
“Ulaşılabilir Şehir”
Çorum Belediyesi’nin ulaşılabilir şehir vizyonu doğrultusunda yeni açtığı yollarla şehir içi trafiği rahatlattığını dile getiren Başkan Aşgın “Akpınar Caddemizi 35 metreye çıkarttık, İskilip 1.Cadde’yi 35 metre olarak açtık, Öğretmen Lisesi Caddemizi 35 metre olarak açtık, İnönü caddesi ile buluşan noktada kamulaştırma işlemlerini başlattık. Oradan karşı tarafa 35 metrelik Erzurum Dede Caddesi’ne bağlanacağız. Böylece şehrin etrafında 35 metrelik bir ring hattı oluşacak.” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret
Asayiş
73 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman yangını korkuttu
Eğitim
126 Kez Görüntülendi.
KARGI’YA OKUMAYI SEVDİREN ADAM
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli, makamını çocuklara emanet etti
Güncel
71 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Uluçay: 23 Nisan bir milletin küllerinden doğuşunun ilanıdır
Güncel
42 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Güncel
84 Kez Görüntülendi.
Kargı Kaymakamlığı, Muhammet Ali Özkan'a emanet
Spor
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Tarihi Yağlı Güreşlere hazırlanıyor
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Kargı Gazetesi’nden Başkan Hamit Dereli’ye hayırlı olsun ziyareti