Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı Serispor, ünlü oyuncuları Kargılılarla buluşturdu

Kargı Serispor Kulübü yararına düzenlenen Piknik Sepeti isimli tiyatro oyunu izleyenlerden büyük alkış aldı. 

Deniz Nida Şener’in yazdığı ve Ahmet Çevik’in yönettiği Piknik Sepeti isimli oyunda Ahmet Çevik, Seval Tufan, Deniz Nida Şener, Yelda Alp, Serhan Atak ve Sinan Bengier rol aldı. Oyunda pikniğe giden iki farkı yaşam tarzına ait ailenin başından geçen olaylar konu edildi.


Belediye Kültür Sitesi’nde oynanan oyun öncesinde Kargı Gazetesi’ne röportaj veren ünlü oyunculardan Sinan Bengier Kargı’ya ilk kez geldiklerini ve güler yüzlü samimi insanlarla karşılaştıklarını belirti. Kargı’nın meşhur kirli saç yemeğini de yeme fırsatını bulduklarını ve çok beğendiklerini belirten ünlü oyuncu, “Umarım bizim saç etinden aldığımız lezzeti Kargılılarda oynayacağımız oyundan alırlar’’ şeklinde konuştu.

‘BU ETKİNLİK KULÜBE MADDİ YARAR SAĞMAKA İÇİN DÜZENLENDİ’

Tiyatro oyunu öncesi bir konuşma yapan Kargı Serispor Kulübü Başkanı Kemal Dümenci tiyatroyu organize etmelerindeki amacın sadece kültürel bir etkinlik yapmak olmadığının altını çizdi.
Kargı Serispor Kulübüne verilen desteğin giderek azaldığının altını çizen Başkan Dümenci, ‘’Bugün bu tiyatroyu organize etmemizin tek sebebi kültürel bir faaliyet olsun amacı değildir. Bu kulüp özünde bir futbol kulübüdür. Bu nedenle ligde mücadele veriyoruz. Kargı gibi ufak bir ilçede spor yapmak futbol oynamak isteyen bakın arka tarafta genç arkadaşlarımız var. Bu genç arkadaşlarımızın da bizlerden büyük beklentileri yok. Sadece bir krampon, bir forma, bir eşofman. İşte bugün bu tiyatroyu bu genç arkadaşlarımız futbol oynayabilsin diye maddi yarar sağlamak amacıyla düzenledik. Destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Oyun öncesine kulüp yararına çekiliş ve forma açık arttırması yapıldı. Akşam saat 20.00’da sahne alan Piknik Sepeti oyununu yaklaşık 250 kişi izledi. İzleyicilerin keyifle izlediği oyun sonrasında oyuncular izleyenlerle hatıra fotoğrafı çekildiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
72 Kez Görüntülendi.
Kargı Devlet Hastanesi’ne 8 yeni pratisyen hekim atandı
Kargı
50 Kez Görüntülendi.
Doğa ile kültürün buluştuğu yer: Kargı
Spor
47 Kez Görüntülendi.
Kargı Ülkü Ocakları ikinci oldu
Eğitim
31 Kez Görüntülendi.
Ders zili ‘uyum’ eğitimleri için çaldı
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Kargı’da şehitlere vefa
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
103 yıllık büyük gurur coşkuyla kutlandı
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
‘30 Ağustos, azmin ve kararlılığın ebedî destanıdır’
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
‘30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık ve  özgürlüğümüzün en önemli sembolü’
Yaşam
101 Kez Görüntülendi.
Büşra & Ferhat çifti hayatlarını birleştirdi
Kargı
43 Kez Görüntülendi.
‘Kargı’da tek bir stabilize yol kalmayana dek çalışmaya devam