Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Küresel Gazeteciler Konseyi’nden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’a ziyaret

Küresel Gazeteciler Konseyi heyeti Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı makamında ziyaret ederek, sektöre ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Küresel Gazeteciler Konseyi heyeti Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı makamında ziyaret ederek, sektöre ilişkin görüş alışverişinde bulundu. İstanbul’da gerçekleşen ziyarete Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Genel Sekreter Lütfü Karakaş, Yaygın Medya Meclis Başkanı Buse Biçer ve Yaygın Medya Meclis Üyesi Ferhat Yıldırım katıldı.

Görüşmede resmi ilan fiyatları, internet haber sitelerinin ilan dağıtım yönetmeliği ve Anadolu Gazete Sahipleri seçimine yönelik konular ele alındı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Ocak ayı içinde yapılacak Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nun Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği seçimine yönelik değerlendirmeler yapıldı. BİK’nun 2022 yılı resmi ilan fiyatlarının tespitinde sektörün beklentilerinin de KGK heyeti tarafından aktarıldığı görüşmede, halen hazırlıkları süren internet medyasına ilan dağıtımında uygulanacak kriterleri düzenleyen yönetmelikle alakalı görüşmeler gerçekleşti.

Dezenformasyonla mücadele düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile ‘Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “Kabul edilen yasanın uygulanması çalışmaları devam etmektedir. BİK olarak görevlerimizin bilincinde, paydaşlarımızla istişare ederek ülkemiz ve sektörün kazanımlarının artması için çalışıyoruz. Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli ve yol göstericidir. Gelen öneri ve raporlar ile yönetmeliği şekillendireceğiz.” dedi.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede, “Heyetimizi kabulü ve samimi sohbeti için Genel Müdür Erkılınç’a teşekkür ederiz. Çok yararlı bir görüşme oldu. Kendisinin göreve başladığı günden bu yana bizlerle ve sektör temsilcileri ile sürekli istişare halinde çalışmalar yürütüyor olması son derece memnuniyet vericidir. Bundan sonraki süreçte de, kendisi ile iletişim halinde sektörümüze yönelik sorunların çözümü ve yeni yasal düzenlemelerle ilgili süreçte ortaya çıkabilecek sıkıntıların aşılabilmesi için istişare halinde olacağız. Ayrıca, KGK olarak bizde sektörle ilgili yapılacak yönetmelik değişikliğiyle ilgili görüşlerimizi yansıtan raporumuzu önümüzdeki günlerde sunacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
5 Kez Görüntülendi.
Çorum Valisi Ali Çalgan onayladı: "Seyahat ve Konaklama" bölümü açılıyor
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
ÇORDEF Yönetimi yeniden belirlendi: Yeni isimler ve görev dağılımı
Güncel
71 Kez Görüntülendi.
Aksu Göleti Projesinin durumu masaya yatırıldı
Eğitim
111 Kez Görüntülendi.
KARGI’YA EĞİTİM ALANINDA 2 DEVLET YATIRIMI GELİYOR
Eğitim
75 Kez Görüntülendi.
Kargı, okuma oranıyla Türkiye’ye örnek oluyor
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Dereköy’den Kargı manzarası göz kamaştırıyor
Güncel
106 Kez Görüntülendi.
Kamu personeli aynı anda kitap okudu
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Orhan Camcı’dan, Ankara Oto Galericiler Odası Başkanı Abdullah Karaköse’ye ziyaret
Siyaset
53 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Türklük Günü Şöleni’ne katılıyor
Yaşam
104 Kez Görüntülendi.
Bülbül ve Kodal Ailelerinin Mutlu Günü: İrem ile Kenan hayatlarını birleştirdi