Kategoriler

KARGI GAZETESİ

“8 ilçeyi birbirine bağlayan kavşak yıl sonunda tamamlanacak”

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çevreyolu üzerinde yapımı devam eden Çorum’da 8 ilçeyi birbirine bağlayacak ve şehir içi trafiğini rahatlatacak olan seviyeli köprülü kavşağın yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Bayat Gediği bölgesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilisi firma yetkilisi Bülent Çağırgan’dan bilgi adı. “Bu güzel eseri Çorum’a kazandıran Cumhurbaşkanımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, karayollarımıza milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diyen Ahlatcı, “Bu yatırım tamamlandığında Ankara girişi ve Osmancık giriş ile şehir içi trafiği büyük oranda rahatalayacak. Modern kent görünüme uygun bir kavşağa kavuşacağız” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; Çorum’a güzel hizmetler yapıldığını belirterek, yatırımdan sadece ilçeler değil köylerinde faydalanacağını ifade etti. AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; Çorum’da her alanda güzel hizmetlerin devam ettiğini belirterek, “Seviyeli kavşak projesi de bunlardan bir tanesi. Buharaevler Kavşağı, Akşemseddin Caddesi’ndeki trafkik yoğunluğunu azaltacak proje hızla ilerliyor. Yüklenici firmada çalışmalara hız kesmeden devam ediyor” ifadelerini kullandı. Yüklenici firma yetkilisi Bülent Çağırgan ise, Bülent Çağırgan, projenin gerçekleşme oranının yüzde 70 olduğunu açıklayarak, “Yıl sonunda bitmesi planlanıyor. Osmancık kavşağı ve İlim Yayma Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğu azalacak. Bitmesi için bizde sabırsızlanıyoruz. Bittiğinde Çorum trafiğine yansımasını hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

Kargı, Osmancık, İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar, Dodurga ve Laçin olmak üzere toplam 150 bin nüfusa sahip 8 ilçenin şehir merkezi ile bağlantısı sağlayacak olan farklı seviyeli köprülü kavşak 272 milyon liraya mal olacak. Kavşak ile Çorum merkeze girişte trafik akışının rahatlaması ve trafik yoğunluğunun da azaltılması ayrıca Ankara ve Samsun'dan gelen trafiğin, İskilip-Osmancık trafiğine takılmadan akmasını sağlayacak proje ile Çevre Yolu’nda yaşanan kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
38 Kez Görüntülendi.
Mustafa Aslan hayatını kaybetti
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
Belediye Başkanları Oğuzlar'da buluştu: Hamit Dereli'de katıldı
Yaşam
25 Kez Görüntülendi.
Salih Sarı vefat etti
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Hastanede ameliyathane ve kamera sistemi yenileniyor
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Aksu Yaylası’nda anlamlı buluşma: Öğrenciler çevre temizliği yaptı
Flaş Haber
156 Kez Görüntülendi.
Kargı'da seyir halindeki araçta yangın paniği
Güncel
121 Kez Görüntülendi.
Kargı’da müzik şöleni: Erkal Sonel geliyor
Siyaset
85 Kez Görüntülendi.
Metehan Kaş, AK Parti’nin ‘Gençlik Strateji ve İstişare Kampına’ katıldı
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Demiral’dan çilek üreticisine destek sözü
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Kur’an-ı Kerim’i ilk öğrenen öğrenci bisikletle ödüllendirildi