Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı’ya 1 diş tabibi atandı

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Diş Tabibi Muhammed Yasin Pekkirişçi’nin Kargı İlçe Devlet Hastanesi’ne atandığını söyledi.

Milletvekili Ceylan, Çorum’da sağlık kuruluşlarının uzman hekim, diş hekimi ve eczacı kadrosuna 24 yeni atama gerçekleştirildiğini duyurdu. Milletvekili Ceylan, Çorumluların sağlık hizmeti konusunda sıkıntı yaşamamasına büyük özen gösterdiklerini dile getirdi. Sağlık Bakanlığı nezdinde başta merkez Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere ilçe hastanelerinde eksik doktor kadrolarının tamamlanması için görüşmeler yaptıklarını anlatan Milletvekili Ceylan, talepler doğrultusunda da 24 yeni doktor ve eczacının Çorum’a atamasının yapıldığını açıkladı.

Milletvekili Ceylan’ın yaptığı açıklamaya göre,

Diş Tabibi Melih Savaş ve Zeynep Çağlıoğlu Alaca Devlet Hastanesi’ne, Eczacı Melika Özsaray Alaca Devlet Hastanesi’ne, Diş Tabibi Şeyma Karaarslan Bardak Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne, Uzman Hekim Mustafa Kaymazlı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji bölümüne, Uzman Hekim Murat Erdem Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Bölümüne, Uzman Hakim Sevda Kılıç Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümüne, Eczacı Berkan Yüksel, Melda Tosun ve Nihal Yücel Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Uzman Hakim Mustafa Yiğit Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümüne, Uzman Hekim Abdulkadir Büküş Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümüne, Uzman Hekim Ayşe Çitil Doğan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüne, Uzman Hakim Seher Arslan Çatar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüne, Uzman Hakim Gökçen Gökgözoğlu Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji bölümüne Tabip İsmail Özkaraoğlu Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Uzman Hekim İsmail Gülden Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji bölümüne, Uzman Hekim Aytekin Akyıldız İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Radyoloji bölümüne, Diş Tabibi Muhammed Yasin Pekkirişçi Kargı İlçe Devlet Hastanesi’ne, Diş Tabibi Harun Baykal Mecitözü Devlet Hastanesi’ne, Uzman Hekim Müjgan Baykal Mecitözü Devlet Hastanesi’ne, Diş Tabibi Hacer Uyanık Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, Tabip Ayşe Kartaler Sungurlu Devlet Hastanesi’ne atandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
38 Kez Görüntülendi.
Mustafa Aslan hayatını kaybetti
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
Belediye Başkanları Oğuzlar'da buluştu: Hamit Dereli'de katıldı
Yaşam
25 Kez Görüntülendi.
Salih Sarı vefat etti
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Hastanede ameliyathane ve kamera sistemi yenileniyor
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Aksu Yaylası’nda anlamlı buluşma: Öğrenciler çevre temizliği yaptı
Flaş Haber
156 Kez Görüntülendi.
Kargı'da seyir halindeki araçta yangın paniği
Güncel
121 Kez Görüntülendi.
Kargı’da müzik şöleni: Erkal Sonel geliyor
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
Metehan Kaş, AK Parti’nin ‘Gençlik Strateji ve İstişare Kampına’ katıldı
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Demiral’dan çilek üreticisine destek sözü
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Kur’an-ı Kerim’i ilk öğrenen öğrenci bisikletle ödüllendirildi