Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Cumhuriyet YBO'nun yıkım ihalesi 19 Ekim'de yapılacak

Geçtiğimiz hafta gündeme getirdiğimiz Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu’nun yıkım ihalesinin 19 Ekim 2022 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

Kargı Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu ile birlikte toplamda il genelinde 10 okul için yıkım ihalesine çıkıldı. Bu okullar, Çorum Merkez Atatürk İlkokulu, İskilip İlçesi Ebussud Efendi İlkokulu, İskilip İlçesi Ebussud Efendi Ortaokulu, İskilip İlçesi Azmi Milli İlkokulu, İskilip İlçesi Akşemseddin Anadolu Lisesi, İskilip İlçesi Kurusaray Köyü İlkokulu yemekhanesi, Laçin İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Dodurga İlçesi İmam Hatip Ortaokulu, Osmancık İlçesi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (D-Blok Anaokulu kısmı) olarak belirlendi.
Çorum İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan ihale ile okulların yıkım işi binalar en kazlardan çıkacak ekonomik değer ifade eden malzemeler karşılığında yapılacak. İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35-a maddesine göre Kapalı Teklif usulüyle 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 13.45’da, İl Özel İdaresi ana binadaki Genel Sekreterlik toplantı salonunda yapılacak. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
1 Kez Görüntülendi.
Kargı’da fırınlara sıkı denetim
Flaş Haber
107 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
82 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
40 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
42 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor
Siyaset
44 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulu toplantısı
Sağlık
63 Kez Görüntülendi.
Kargı’da sağlık hizmeti güçleniyor: 2 yeni hekim atandı