Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargılı iş adamından güreş takımına büyük destek

Kargı’da açılan güreş kursuyla yaklaşık 10 yıldır birçok başarıya imza atan güreşçilere Kargılı iş adamı Celal Demir sponsor olarak 10 yıldır maddi ve manevi olarak destek sağlıyor.

Kargı’da 2010 yılında kendi imkanlarıyla güreşçi yetiştirmeye başlayan Güreş Antrenörü Kazım Karabıyık, yetiştirdiği güreşçilerin müsabakalardan başarıyla ilçeye dönmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Kaymakamlık giriş katında antrenmanlara devam eden Karabıyık ve öğrencilerine o dönemde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi de minder ve spor malzemeleri vererek destek vermişti.


İmkansızlıklara rağmen girdikleri her müsabakadan başarıyla dönen güreşçiler her geçen gün kendilerini daha da geliştirerek, Kırkpınar dahil ülke genelindeki tüm müsabakalara katılmaya başladılar.
Tabi ki profesyonel olarak ülke genlindeki müsabakalar katılmak güreş takımı içinde maddi bir külfet getiriyor. Bu durumdan haberdar olan ve İstanbul’da ikamet eden, aslen Göl Köy’lü olan Demir Otomat Yönetim Kurulu Başkanı Celal Demir güreşçilere sponsor olarak 2010 yılından bu yana maddi ve manevi olarak destek veriyor.


Güreşçilere, güreş ayakkabısı, antrenman malzemesi, eşofman, pırpıt, kispet ve nakdi yardım gibi bir çok konuda destek veriyor. Güreşçi bir aileden gelen Celal Demir’in kendisi de güreşçi. Aynı zamanda babasının da güreş alanında şampiyonluğu bulunuyor. Kargı Güreş Takımı, Celal Demir’e bugüne kadar verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Turizm
48 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın doğa harikası Abdullah Yaylası turizme kazandırılacak
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Kargı’da ''Orman Benim'' etkinliği
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
21 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
58 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
165 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’