Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kaymakamlık turnuvasının şampiyonu Orman oldu

Kargı Kaymakamlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen voleybol turnuvasında kazanan Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

Kargı Kaymakamlığı sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılan voleybol turnuvasında takımlar kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın sonunda Kargı Orman İşletme Müdürlüğü şampiyonluğu göğüslerken, Cumhuriyet YBO ikinci, Belediye üçüncü, Sağlık ise dördüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Jandarma seçildi.


Final maçını Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Genç, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Ziraat Bankası Müdürü Hilmi Bakıcı ve çok sayıda taraftar izledi.


Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan ve Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Genç tarafından verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
38 Kez Görüntülendi.
Mustafa Aslan hayatını kaybetti
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
Belediye Başkanları Oğuzlar'da buluştu: Hamit Dereli'de katıldı
Yaşam
25 Kez Görüntülendi.
Salih Sarı vefat etti
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Hastanede ameliyathane ve kamera sistemi yenileniyor
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Aksu Yaylası’nda anlamlı buluşma: Öğrenciler çevre temizliği yaptı
Flaş Haber
156 Kez Görüntülendi.
Kargı'da seyir halindeki araçta yangın paniği
Güncel
121 Kez Görüntülendi.
Kargı’da müzik şöleni: Erkal Sonel geliyor
Siyaset
85 Kez Görüntülendi.
Metehan Kaş, AK Parti’nin ‘Gençlik Strateji ve İstişare Kampına’ katıldı
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Demiral’dan çilek üreticisine destek sözü
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Kur’an-ı Kerim’i ilk öğrenen öğrenci bisikletle ödüllendirildi