Kategoriler

KARGI GAZETESİ

'Sigara ve alkole hayır’ demek için yürüdüler

Kargı Atatürk İlk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri sigara ve alkole hayır yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşte atılan sloganlarla alkol ve sigaranın zararlarına dikkat çekildi.

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda, Kargı Atatürk İlk Orta Okulu öğretmen ve öğrencileri toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmak aynı zamanda fiziksel aktivitenin sağlığa olan katkılarını vurgulamak amacıyla, okul ile saat kulesi arasında pankartlar eşliğinde “Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Et” sloganıyla sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenledi.
Yürüyüş sırasında Kargı İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı polis ekipleri yol güvenliğini sağladılar. Öğrenciler ara ara Yeşilay ile ilgili sloganlar atarak sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekerken, bir yandan da esnafa ve vatandaşlara Yeşilay ile ilgili broşürler dağıtarak yürüyüş tamamladılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
22 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
96 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
64 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü