Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Esnaf Odası’nda Fevzi Bilgin güven tazeledi

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Fevzi Bilgin yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel Kurul toplantısı Esnaf Kefalet salonunda yapıldı. Toplantıya Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Çorum Oto Tamirciler, Makineciler Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Mehmet Gayretli, Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Çorum Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Lütfi Barut, S.S. Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan Tahsin Şahin, Sungurlu Kahveciler ve Terziler Odası başkanı Mutlu Karslı, Sungurlu Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Oğuzlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kabalak, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, İskilip Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit. Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum Temsilcisi ve Kargı Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş ile oda üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı okunulup, saygı duruşunda bulunulmasının ardından divan başkanlığına ÇESOB Başkanı Recep Gür, divan üyeliklerine, Hüseyin Topçu, Soner Saim Kapıcıbaşı, Uğur Küçüksemerci, Ahmet Akgün seçildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp oylanmasının ardından seçime geçildi.

Mevcut başkan Fevzi Bilgin tek liste halinde girdiği seçimlerde yeniden seçilerek güven tazeledi.

Fevzi Bilgin’in yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluşuyor. Abdulaziz Akgül, Yusuf Engin Bolpaça, Ziya Ataç, Mücahit Harmancık, Hakan Büyüktaşçı, Mehmet Kentel, Denetim Kurulu Üyeleri; Zafer Küçüksemerci, Muharrem Deler, Yusuf Karayel

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
26 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
21 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
57 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
164 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
81 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi tabelasını yeniledi: T.C. ibaresi eklendi