Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Cami tadilatında 80 yıllık bozulmayan hayvan cesedi bulundu

Çorum’un Kargı İlçesinde bir köyün tarihi camii tadilatı sırasında zemin katın altında 80 yıllık olduğu anlaşılan bozulmamış hayvan cesedi bulundu.

Kargı İlçesine bağlı tarihi Köprübaşı Köyü Camii’nde başlatılan tadilatta inşaat ustaları caminin tabanında bulunan ahşap döşemeleri söktü. Ahşap döşemelerin altında bir hayvan cesedi olduğunu gören inşaat ustaları cesedi yerinden çıkartarak bulunan cesedin hangi türe ait olduğunu araştırmaya başladılar. Yapılan araştırmayla Ankara’da bir üniversitenin veterinerlik fakültesi yetkilileri bulunan cesedi incelemek üzere teslim aldı.
Veterinerlik fakültesinden teslim almak için gelen ekibin ilk görüşü ise bulunan hayvanın en az 80 yıllık iskelet ve beden bütünlüğü bozulmayan vaşak ya da kedi olabileceği, ancak kesin sonucun bilimsel incelemeler sonunda netlik kazanacağını söyledikleri öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
14 Kez Görüntülendi.
Kargı Cumhuriyet Ortaokulu’nda bağlama kursu başladı
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
Kargı'da öğrenciler, insan hakları ve barış için tek yürek oldu
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli: ‘Bilime ve gençliğe önem veriyoruz’
Siyaset
32 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: ‘Asla bahane üretmiyoruz, sözümüzü tutup çalışıyoruz’
Güncel
200 Kez Görüntülendi.
Metin Erişken Sevgi Evleri tamamlandı
Siyaset
32 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Gülhan Demiral: ‘Şevkle yılmadan çalışmaya devam’
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Kaya, Kargı’da muhtarların taleplerini dinledi
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Boyabat Barajı Sahil Yolu yeniden düzenleniyor
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kargı 125. Yıl Anaokulu’ndan Hayvanları Koruma Günü etkinliği
Sağlık
50 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Numan Moral’ın sağlık durumu iyiye gidiyor