Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Feci kaza: 2 kardeş öldü, 1'i yaralı

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza Çok programlı Lisesi'nde bir dönem Edebiyat öğretmenliği yapan Mehmet Erkut'un oğulları kaza yaptı. Kazada Denizli'de görev yapan polis memuru ve kardeşi hayatını kaybederken, diğer kardeşleri yaralandı.

Adana-Gaziantep Otoyolu'nda bir aracın tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Denizli'de görev yapan polis memuru ve kardeşi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Adana-Gaziantep Otoyolu Narlı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Osmaniye istikametinden Gaziantep istikametine seyir eden 20 B 0038 plakalı Mercedes marka otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Abidin M. idaresindeki tıra arkadan çarptı. Tırın altına giren otomobildeki Ensar Erkut (28), Efdal Erkut (23) ve Furkan Erkut isimli kardeşler ağır yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılarak Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi'ne kaldırılan Ensar Erkut ile Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Efdal Erkut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan Furkan Erkut'un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybeden kardeşlerden Ensar Erkut'un polis memuru olduğu ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
10 Kez Görüntülendi.
Kargı’da öğretmenler eylem yaptı
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi hayvan barınağını tamamladı
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın doğalgaz çalışması ve diğer yatırımları değerlendirildi
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Trafik Haftası etkinliklerle kutlandı
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli, Akkise Köyü’ndeki yağmur duasına katıldı
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
9.Türk Dünyası Belgesel Film Festivali müracaatları devam ediyor
Güncel
111 Kez Görüntülendi.
DOĞA HARİKASI BU YER KARGI’DA
Güncel
79 Kez Görüntülendi.
Kargı'nın Seki yolunda heyelan
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
KGK Yönetim Kurulu İstanbul’da toplandı
Turizm
117 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın doğa harikası Abdullah Yaylası turizme kazandırılacak