Kategoriler

KARGI GAZETESİ

ÇKS başvurularında son tarih 30 Haziran

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran tarihinde sona erecek.

Kargı Ziraat Odası Başkanı Ali Ercan Tokmak, çiftçilere uyarıda bulunarak 2021 üretim yılı ÇKS başvurularının 30 Haziran 2021 mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Çiftçileri 2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularını kaçırmamaları konusunda uyaran Tokmak, “30 Haziran 2021tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticilerin Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacak.

ÇKS kaydı yaptırmayan çiftçilerimiz desteklerden yararlanamıyor, tarım sigortası yaptıramıyor, düşük faizli kredi kullanamıyor. 2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ÇKS Yönetmeliği ve ÇKS Genelgesi hükümleri kapsamında başlamış olup 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecek.

2021 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan çiftçilerimizin mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar başvuru dosyasını teslim etmesi gerekmektedir” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
1 Kez Görüntülendi.
Kargı’da fırınlara sıkı denetim
Flaş Haber
100 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
78 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
64 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
42 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor
Siyaset
43 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulu toplantısı
Sağlık
61 Kez Görüntülendi.
Kargı’da sağlık hizmeti güçleniyor: 2 yeni hekim atandı