Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargılı hayvanseverler 7 Milyon bütçeli yarışmaya proje sundu

Kargılı hayvan severler Türkiye Belediyeler Birliği’nin sokak hayvanlarına yönelik başlattığı ‘projelere 7 milyon 250 bin TL destek’ çalışmasına proje sundu.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), belediyelerin sokak hayvanlarına yönelik görev ve sorumlulukları çerçevesinde; özgün, etkili ve sürdürülebilir politikalar üretilmesini teşvik edici projelerin hayata geçirilmesi, iyi uygulama örneklerinin ülke genelinde yaygınlaştırılması ve farkındalığın artırılması amacıyla 'Sahipsiz Evcil ve Sokak Hayvanlarının Barınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi Fikir ve Proje Yarışması' düzenledi.
Türkiye Belediyeler Birliği'ne başvuru yapan belediyelerin projeleri fikir ve uygulama olmak üzere iki aşamada değerlendirilecek. Birinci aşama olan fikir aşamasında başvurular jüri tarafından değerlendirilip sıralanacak ve seçilen 10 projenin her birine 500 bin TL ödül verilecek.
Yarışmanın ikinci aşamasında ise yarışma jürisi tarafından uygulaması en başarılı bulunan 3 belediye ödüllendirilecek. Birinci aşamada ödül alamayan projeler de uygulamaya geçirilmesi halinde ikinci aşama için başvurabilecek. İkinci aşama 2021 yılı kasım ayında sonuçlandırılacak. Yarışmanın uygulama aşamasında dereceye giren birinci belediyeye 1 milyon TL, ikinci belediyeye 750 bin TL, üçüncü belediyeye 500 bin TL ödül verilecek.

KARGILI HAYVANSEVERLER ÖDÜLE TALİP

Belediyeler Birliği’nin hazırladığı bu yarışmaya da Kargılı hayvan severler Gargu’ca Platformu öncülüğünde yaptıkları toplantılar sonucunda katılmaya karar verdiler. Umut Küçükçakan, Fatma Akpınar, Murat Perker, Burak Coşkun, Sedat Kısakol ve Nevzat Dingil’in çalışmalarıyla projeyi hazırlanarak Kargı Belediye Başkanlığı’na teslim edildi. Yarışma 2021 yılı Kasım ayında sonuçlandırılacak. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
24 Kez Görüntülendi.
Aynur ve Mustafa Can Cunedioğlu çiftinin nikahını Başkan Dereli kıydı
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Akman, öğretmenlerle buluştu
Eğitim
31 Kez Görüntülendi.
Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker'den okullara “Öğretmenler Günü” ziyareti
Flaş Haber
61 Kez Görüntülendi.
Elektrikle balık avına suçüstü: Malzemelere el konuldu, balıklar geri salındı
Eğitim
50 Kez Görüntülendi.
Murat Peker:  “Öğretmenlik bir harfin kırk yıllık ağırlığını taşımaktır”
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kargı'da anma programı düzenlendi
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nda DYK denetimi yapıldı
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi'nden Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama programı
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı