Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı Orman Müdürlüğü'nde yol haritası belirlendi

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'nde 2020 Ormancılık faaliyetleri ve gerçekleşmelerinin değerlendirmesi yapılarak 2021 iş programı doğrultusunda başlatılan çalışmalar ve yıl içerisinde izlenilecek yol haritası belirlendi.

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılı iş programları doğrultusunda yürütülecek ormancılık faaliyetlerinin yüzde 100 gerçekleşmesi için Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu tarafından işletme müdürlükleri ziyaret edilerek brifing   alındı.
Bölge Müdürü Halil Oflu, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu beraberliğinde Kargı’ya gelişlerinde İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ve teknik ekip tarafından karşılanarak 2020 gerçekleşmelerini ve 2021 yılı iş programının işlendiği toplantı gerçekleştirildi.
İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar tarafından yapılan genel bir bilgilendirmenin ardından İşletme Şefleri tarafından şeflik bazında hazırlanan yıllık programları ve izlenecek yol haritası sunu eşliğinde anlatıldı.
Toplantının sonunda Bölge Müdürü Halil Oflu tarafından 2020 yılı programında belirlenen hedeflere ulaşılması nedeniyle başarıya katkısı olan personele teşekkür belgeleri verildi. Bölge Müdürü Halil Oflu; "Ne yaparsanız yapın yaptığınız işin sanatçısı yada zanaatkârı  olunuz.
Başarının sırlarından en önemlisi  yaptığınız işle, sevdiğiniz sizi mutlu eden  şeyler arasında sıkı bir ilişki kurmanızdan geçmektir. Kargı’da çoğunluk olarak genç ve mesleğin başlarında olan dinamik bir ekibimiz var. Sahada olacaksınız, işinizin takipçisi olacaksınız. Bilgiyi paylaşacak ve çalışmalarımıza yansıtacağız Bölgemize ve  ülkemize hizmet için bu görevlerdeyiz. Yapılan işlerin takipçisiyiz, günün her saatinde bizlere ulaşabilirsiniz.2021 yılının hepimiz için  sağlıklı huzurlu, mutlu  başarılı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
13 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
32 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
141 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
21 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi tabelasını yeniledi: T.C. ibaresi eklendi
Güncel
73 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi
Güncel
76 Kez Görüntülendi.
Kargı Kaymakamı Taha Soydaş’a veda
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Kargı Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis üyeleri seçildi