Kategoriler

KARGI GAZETESİ

SON DAKİKA! Çorum'da koronavirüs durumu vahim!

Koronavirüs salgını sonrası normalleşme sürecinin ardından Çorum'da vakalar anormal derecede arttı. Kentteki vaka artışı Sağlık Bakanlığı'nın 'Hayat Eve Sığar' uygulamasına da yansıdı.

Çorum'da corona virüsün yayılımını ve riskli bölgeleri gösteren ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasında neredeyse tüm şehir merkezi yoğunluk yaşanıyor. Uygulamada kentin büyük bir bölümünde kırmızı alanların (Çok yüksek riskli alan) artması vatandaşların endişesini arttırdı.

ÇORUM EN KÖTÜ 3 İLDEN BİRİ OLMAK ÜZERE

Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında Çorum'un koronavirüs verilerini paylaşmıştı.
Koronavirüs konusunda en kötü 3 ilden biri olmak üzere olduğumuzu belirten Ceylan, "Bu konuda iyimser olmayacağım, herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Çorum bu salgın konusunda en kötü 3 il arasına girmek üzere. Böyle giderse mevcut hastanelerin kapesitesi bu salgını kaldıramayacak ve iki ilçe hastanemize Çorum'dan hasta sevk edilecek. Durum çok vahim. Tüm vatandaşlarımızın alınan tedbir kararlarına kesinlikle uyması gerekiyor" demişti.

RESMİ RAKAMLAR BİLİNMİYOR
4 gün önce Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin basına yaptığı açıklamaya göre ise, Çorum'da 52 koronavirüs dolayısıyla vefat ederken, 6 bin 757 kişinin ise koronavirüs tedavisi devam ediyordu. Aradan geçen 4 günde Çorum'un koronavirüs rakamlarının ne derece arttığı bilinmezken, Sağlık Bakanlığının geliştirdiği Hayat Eve Sığar uygulamasında Çorum'un kırmızıya bürünmesiyle anormal artışlar yaşandığı düşünülüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
467 Kez Görüntülendi.
Astsubay Oğuzhan Tombuloğlu hayatını kaybetti
Güncel
129 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret
Asayiş
98 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman yangını korkuttu
Eğitim
163 Kez Görüntülendi.
KARGI’YA OKUMAYI SEVDİREN ADAM
Güncel
68 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli, makamını çocuklara emanet etti
Güncel
77 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Uluçay: 23 Nisan bir milletin küllerinden doğuşunun ilanıdır
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Güncel
107 Kez Görüntülendi.
Kargı Kaymakamlığı, Muhammet Ali Özkan'a emanet
Spor
83 Kez Görüntülendi.
Kargı Tarihi Yağlı Güreşlere hazırlanıyor