Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Vaka sayısı binin altına inmiyor!

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 19 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 4 bin 861 olduğunu açıkladı.


Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 19 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 4 bin 861'e yükseldi. Bugün toplam 52 bin 901 test yapılırken, bin 429 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 182 bin 727 oldu. Bugünkü bin 261 kişiyle birlikte toplam iyileşen sayısı da 154 bin 640'e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 306, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 745 olduğu açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, “Günlük yeni vaka sayımızda, dün, bir önceki güne göre 125 azalma olmuştu. Bugün durum durağan. Yeni iyileşen hasta sayımız, şu an yeni vaka sayısından daha az. Tedbirlerle vaka sayısını ve riski azaltmalıyız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
18 Kez Görüntülendi.
Aynur ve Mustafa Can Cunedioğlu çiftinin nikahını Başkan Dereli kıydı
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Akman, öğretmenlerle buluştu
Eğitim
29 Kez Görüntülendi.
Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker'den okullara “Öğretmenler Günü” ziyareti
Flaş Haber
54 Kez Görüntülendi.
Elektrikle balık avına suçüstü: Malzemelere el konuldu, balıklar geri salındı
Eğitim
50 Kez Görüntülendi.
Murat Peker:  “Öğretmenlik bir harfin kırk yıllık ağırlığını taşımaktır”
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kargı'da anma programı düzenlendi
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nda DYK denetimi yapıldı
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi'nden Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama programı
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı