Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Dikkat! vaka sayısı artıyor

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 15 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 4 bin 807 olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca, “İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısının altına düştü” dedi.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 15 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 4 bin 807'e yükseldi. Bugün toplam 45 bin 176 test yapılırken, bin 562 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 178 bin 236 oldu. Bugünkü bin 330 kişiyle birlikte toplam iyileşen sayısı da 151 bin 417'ye yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 290, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 717 olduğu açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, “İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısının altına düştü. Yoğun bakıma ve solunum cihazına ihtiyaç artıyor: Hedeften uzaklaşıyoruz. En zayıf noktamız, tedbirsiz iyimserlik. Tedbirli iyimser olalım. Kontrollü Sosyal Hayat dönemine yarın tam olarak geçelim” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Kargı
22 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu’dan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli Gazeteciler Günü’nü kutladı
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Kargı’da aileler okuma halkasında buluştu
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki tehlikeli köprü yenilendi
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler pirinç ayıklayarak öğrenmenin keyfini yaşadı
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Kargı’da kaçak avcılığa fotokapan takibi
Siyaset
96 Kez Görüntülendi.
Kargı’daki orman köylüsünün sesi TBMM’de
Siyaset
87 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı’da sahaya güçlü mesaj verdi
Eğitim
65 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Ailemle Sahnedeyim” etkinliği büyük ilgi gördü
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Minik eller geri dönüşümü sanata dönüştürdü