"Güreş kompleksi oluşturacağız"
banner110

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kargı halkına verdikleri tribün düzenleme sözünü yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "Kargı, hizmetin en güzelini hak ediyor" dedi.

Geçtiğimiz yıl aynı yerde vatandaşlara tribün sözü verdiğini anımsatan Ceylan, vatandaşlara "Tribünler nasıl olmuş?’’ diye sordu. Tribünlerden yoğun alkış alan Ceylan, "İnşallah devamı gelecek, geri kalanını da tamamlayacağız’’ dedi.

Selamlama konuşması yapan Ceylan, tribün düzenleme çalışmalarının 500 bin TL'ye malolduğunu, çalışmaların devamının geleceğini, tribün arkasına ise mescit, abdesthane ve yemekhane gibi bölümlerin de yapılacağını, buranın gerçek anlamda bir güreş kompleksi haline getirileceğini söyledi.

Ceylan, Kargı güreşlerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu belirterek, "Kargımızın asırlık panayırında gerçekleştirilen bu büyük etkinlikte aranızda olmaktan fazlasıyla mutluyum. Bu organizasyonun hazırlanmasında emekleri olan başta Kargı Belediye Başkanımız Zeki Şen’e ve personeline çok teşekkür ediyorum. Güreşlerde ter döken tüm güreşçilerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Ceylan, Kargılıları birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet etti. (Ozan Acar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.