Başkan Şen: Kargı Güreşleri artık bir marka
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı güreşlerinin artık bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, "Panayır güreşlerimizi her yıl daha da geliştirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Türkiye’nin hemen hemen her yerinden toplam 241 güreşçimiz Kargı güreş alanımızda ter döktü. Güreşçilerimizin katılımı da her yıl artıyor. Biz inanıyoruz ki Kargı güreşleri bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor’’ diye konuştu.

Kargı güreşlerinin güreş sezonun en son müsabakalarından biri olduğunun altını çizen Başkan Şen, "yaz aylarına kadar Türkiye genelinde başka müsabaka olmayacağından panayırımızdaki güreşlere güreşçilerimiz daha ilgi gösteriyor. Biz de bunu iyi bir şekilde kullanarak ilçemizi tüm Türkiye’ye tanıtma fırsatı buluyoruz’’ dedi. (Ozan Acar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.