AK Parti Çorum Teşkilatı Türkiye’de 3. oldu
banner110

AK Parti Çorum Teşkilatı, Ekim ayında performans açısından Türkiye'de üçüncü, Karadeniz Bölgesinde ise birinci oldu.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine geldiği günden beri tüm teşkilatların performanslarının sürekli yükseldiğini kaydeden Karadağ, “Ekim ayında AK Parti İl Teşkilatları arasında performans da 94,43 puan alarak Türkiye’de üçüncü, Karadeniz Bölgesinde ise birinci olduk. Bu başarının elde edilmesinde özverili çalışan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edip sürekli ilk 10 arasında kalmayı planlıyoruz” dedi.

Çorum il ve ilçe teşkilatlarının büyük başarılara imza atmış bir teşkilat olduğunu dile getiren Karadağ, "Türkiye’de 81 il içerisinde sorunsuz bir şekilde tek adayla çıkılmasına rağmen sanki çift aday varmış gibi aynı coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirilen 6.olağan ilçe kongrelerini bitiren ilk il olmamızda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu uyumlu ve ahenkli bir çalışmanın sonucudur. Aynı ahenkli çalışmayı kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizle gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar kadın kolları kongrelerimizin 9 tanesini, gençlik kolları kongrelerimizin 9 tanesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Karadağ, "Eylül ayında il danışma meclis toplantımıza katılan Başbakanımız Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığımız çalışmalar nedeniyle şahsımda teşkilatlarımızı tebrik etmesi ve Genel Merkez nezdinde il teşkilatları arasında övgüye mahzar olan örnek teşkilat olmak bizlere gurur ve onur vermektedir” şeklinde konuştu.

16 yıldır her zaman millete daha da iyi hizmet etmenin, milletimizle hemhal olmanın ve milletimizin gönlünde taht kurmanın gayreti içerisinde olacaklarına değinen Karadağ, "gittiğimiz her toplumda gerek esnafımızın gerekse vatandaşlarımızın sıcak ilgi ve alakasına nail oluyoruz. Bizler bu sevinci ve mutluluğu partimizin ve hükümetimizin güzel hizmetler yapması neticesinde elde ediyoruz. Milletin derdiğiyle dertlenen milletinin mutluluğuyla mutlu olan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gibi davamıza sahip çıkarak kutlu yürüyüşümüze durmaksızın yorulmaksızın devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Amaçlarının milletin müreffeh yaşam kalitesini artırmak olduğunu belirten Karadağ, ”2019 seçimlerine şimdiden hazırlık yaptıklarını yenilenen teşkilatlarımızla birlikte esnaf ziyaretlerimiz, köy ziyaretlerimiz, STK ziyaretlerimiz yoğunluk kazanacaktır. 2019 seçimleri ülkemiz, milletimiz ve gelecek nesillerimiz için son derece önemlidir. Ak Parti iktidarıyla 16 yıldır yapılan hizmetlerin, çalışmaların, kazanımların heba olmaması için alnımızın akıyla bu seçimleri de milletimizin desteğiyle kazanacağız” diye konuştu. (Ceren Bilan Topal)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.