Polis ve jandarmadan organ bağışına destek
banner110

Kargı İlçesinde başlatılan organ bağışı kampanyasına kolluk kuvvetlerinden tam destek geldi.

Kargı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, yaptığı basın açıklamasında, Kargı'da organ bağışının Türkiye ortalamasının çok gerisinde olduğunu belirtmişti.

Kargı'da bulunan kolluk kuvvetleri de "Bağışlanan her organ bir başka insanın hayatını kurtarır" sözünden yola çıkarak organ bağışına tam destek verdi.

İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı personelleri, Başhekim Demir ile görüşerek, " her zaman desteğe hazır olduklarını" söyleyerek, organ bağışı için gereken evrakları aldılar.

Başhekim Demir, "Bağışlanan her organ filizlenen bir candır. Bu yüzden Kargı halkı olarak organ bağışına tam destek vermek bizler için en önemli bir görevdir. Bu önemli konu için desteklerini esirgemeyen başta kolluk kuvvetlerimize ve halkımıza teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca Başhekim Demir, organ bağışına destek çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti. (İbrahim Efe)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.