Kargılı Yazara ‘Altın Kalem’ ödülü
banner110

Kargılı yazar Mustafa Küçükçakan, Book Culture Art Times Gazetesi tarafından düzenlenen “Altın Kalem Ödülleri” kapsamında yazar olarak ödül almaya hak kazandı.

Son olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan ‘Değirmenden Mektuplar’ isimli kitabı yayınlanan yazar, kitabıyla ilgili şöyle söz etti:

"Değirmenden Mektuplar, Kargı'dan, Diyarbakır'dan, İstanbul'dan ve Berlin'den yazıldı. Yok sayılanların, umudu tükenenlerin hikâyesi. Otuz altı yıl boyunca derin acıların iz bıraktığı vahşi bir hayatın özeti. İnsanlık tarihinin en büyük kiri paranın, dokundukça kanayan yara insanlığın hikâyesi… Belki de sizin hikâyeniz.’’

Değrimenden Mektuplar’a gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu belirten Kargılı yazar Mustafa Küçükçakan, okurlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başarılı yazar, 14 Mayıs 2018 tarihinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreninde “Altın Kalem Ödülü” nü alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.