Enstrümantal gösterisi izleyenleri büyüledi
banner110

Kargı Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin enstrümantal gösterisi izleyenleri büyüledi.

Kargı Atatürk İlk/Ortaokul öğrencileri tarafından okul konferans salonunda müzik öğretmeni İlknur Gökgöz eşliğinde enstrümantal gösterisi düzenlendi. Öğrenci velileri ve öğretmenlerin katıldığı gece izleyenleri büyüledi.

Gecede aylarca müzik öğretmeni İlknur Gökgöz tarafından müzik eğitimi alan öğrencilerden; 7/A sınıfı öğrencisi Semanur Pektutan; Sevden Bir Ateş, Gülnihal, Kapat Gözlerini adlı şarkıları, 7/A sınıfı öğrencisi Özge Açıkbaş; Artakı Sevmeyeceğim, Yıldızlar Altında, Katibim, Her Şey Bitmiştir adlı şarkıları, 6/B sınıfı öğrencisi Elif Kapıcıbaşı; Hatırla Sevgili, Buruk Acı adlı şarkıları 8/A sınıfı öğrencisi Gupse İrem Ertaş; Samanyolu adlı şarkıyı, 8/A sınıfı öğrencisi Bengisu Şahin ise; Fikrimin İnce Gülü adlı şarkıyı kemanları ile çalarken, 4/A sınıfı öğrencisi Kılıçenes Kayadibi ise piyano şarkılarını çaldı.

8/B sınıfı öğrencisi Ümre Alkan; Beyaz Giyme, Çemberimde Gül Oya adlı türküsünü ve 8/B sınıfı öğrencisi Ayşe Sema Kara ise İngilizce şarkılar söyledi.

Aylarca bu geceye hazırlanan öğrenciler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken, büyük beğeni topladılar. (İbrahim Efe)

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.