Kargı Belediyesi, Çayır Mevkii’nde bulunan yüzme havuzu ve Kültür Sitesini ihale ile 7 yıllığına kiraya verecek.
Kargı Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Çayır Mevkii’nde bulunan ‘Kargı Su Dünyası’ Sosyal Tesis-Havuzun tüm demirbaş ve diğer malzemeleri ile birlikte, 9 Ocak 2018 Salı günü saat 11.00’da Kargı Belediyesi’nde açık teklif usulü arttırma ihalesi ile 7 yıllığına aylık 400 liraya kiraya verileceği açıklandı.
Belediye Başkanlığı aynı şekilde ilçede düğün ve organizasyonların yapıldığı çok amaçlı Kültür Sitesi’ni de ihale edecek. Konuyla ilgili Kargı Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kültür Sitesi’nin 9 Ocak 2018 Salı günü saat:10.30’da yapacağı açık teklif usulü açık arttırma ihalesi ile 7 yıllığına aylık 1,300 lira bedel ile kiraya vereceği duyuruldu.
İhalelere katılmak isteyen istekliler, ilgili şartnameleri her gün mesai saatleri arasında Kargı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden alabilecek.
Sevil Sınayuç