ÇORDEF yöneticileri, yangınzede aileyi ziyaret etti
banner110

Merkezi İstanbul'da bulunan Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Başkanı Cemil Yaşkabak ve yönetim kurulu üyeleri, Kargı'nın Gökçedoğan Köyü'nde çıkan yangından dolayı başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bilindiği üzere; Kargı'nın Gökçedoğan Köyü'nde, bir evde çıkan yangında evde mahsur kalan diyaliz hastası yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre; Gökçedoğan köyünde yaşayan Sadık Yılmaz, akşam saatlerinde köy kahvehanesine gitmek için evden ayrılırken, diyaliz hastası olduğu öğrenilen halası Fadime Yılmaz (75) evde yalnız kaldı. Bir süre sonra üç katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sararak samanlığa sıçradı. Yangında ev tamamen yanarken, içeride mahsur kalan yaşlı kadın ise hayatını kaybetti.

Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Başkanı Cemil Yaşkabak ve yönetim kurulu üyeleri, yangın yerinde inceleme yapmak ve aileye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Gökçedoğan Köyü'ne gitti.

Ev sahibi Selami Yılmaz'dan yangın hakkında bilgiler alan ÇORDEF yönetimi, yangında hayatını kaybeden Fadime Yılmaz için de başsağlığı dileğinde bulundular, Yılmaz ailesinin acısını paylaştılar.

ÇORDEF Başkanı Cemil Yaşkabak, federasyon olarak tüm imkanları ile yangınzede ailenin yanında olduklarını belirtti. (Sevil Sınayuç)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.