Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Murat Peker, Regaip Kandili’ni kutladı

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında mübarek üç ayların başlamasıyla birlikte manevi bir iklime girildiğini ifade eden Peker, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayları olarak kabul edilen bu kutlu zamanları hep birlikte karşılamanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Üç ayların; Müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan, manevi duyguların zirveye ulaştığı ve ilahi rahmet ile mağfirete erişilen müstesna zaman dilimleri olduğuna dikkat çekilen mesajda, Regaip Kandili’nin de barış, kardeşlik, umut ve huzur duygularını pekiştiren anlamlı bir gece olduğu vurgulandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, mesajının sonunda tüm İslam âleminin Regaip Kandili ile üç aylarını tebrik ederek, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice kandillere ulaşılması temennisinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Bahçelievler’e yeni kanalizasyon hattı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Murat Peker, Regaip Kandili’ni kutladı
Güncel
99 Kez Görüntülendi.
Kargı'da 20 kişi istihdam edilecek
Siyaset
38 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Çorum İl Teşkilatı toplandı: Kargı İlçe Başkanı da katıldı
Güncel
73 Kez Görüntülendi.
Kadın girişimcilerden yerel kalkınmaya katkı
Güncel
80 Kez Görüntülendi.
Kargı Yaylası karla buluştu, kartpostallık manzaralar oluştu
Eğitim
23 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet YBO pansiyonunda öğrencilerle etkinlik
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Kesim işçileri zam talebini OGM yetkilisine iletti
Eğitim
30 Kez Görüntülendi.
Okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapıldı
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Kargı Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın Genel Kurulu 24 Ocak’ta