Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Başkan Hamit Dereli’den miniklere Panayır hediyesi: 4 gün boyunca ücretsiz oyun parkı

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, geleneksel Kargı Panayırı dolayısıyla ilçedeki çocuklara unutulmaz bir sürpriz yaptı. Panayır kapsamında ilçeye dışarıdan gelerek Halkbankası yanında bulunan otopark alanına çocuk oyun parkı kuran esnafla bir araya gelen Başkan Dereli, çocukların panayır coşkusunu doyasıya yaşayabilmesi için anlamlı bir karar aldı.

Başkan Dereli’nin girişimleri sonucunda, oyun parkının 24 Ekim 2025 Cuma gününden itibaren 4 gün boyunca tüm çocuklara ücretsiz hizmet vermesi sağlandı. Böylece panayır süresince aileler, çocuklarıyla birlikte keyifli ve güvenli bir ortamda vakit geçirme imkânı bulacak.

Belediye yetkilileri, uygulamanın özellikle çocukların panayır atmosferini daha neşeli ve unutulmaz bir şekilde deneyimlemeleri amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Oyun parkında güvenlik önlemleri alınarak çocukların rahatça eğlenebilmesi için gerekli düzenlemeler yapıldı.

Başkan Dereli’den Esnafa ve Ailelere Teşekkür

Başkan Hamit Dereli, panayır alanını ziyaret ederek oyun parkını kuran esnafa duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Başkan Dereli, “Panayırlarımız sadece alışverişin değil, aynı zamanda birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının yaşandığı günlerdir. Çocuklarımız bu geleneğin en güzel parçası. Onların yüzündeki tebessüm, bizler için en büyük mutluluktur.” ifadelerini kullandı.

Dereli ayrıca, tüm aileleri çocuklarıyla birlikte panayır alanına davet ederek, “Miniklerimizin güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirmeleri için gereken tüm önlemleri aldık. Herkesi bu güzel etkinliğe bekliyoruz.” dedi.

Kargı Panayırı’nda Renkli Günler

Kargı Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen geleneksel Kargı Panayırı, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçede büyük bir heyecan ve hareketlilik oluşturdu. Etkinlik alanında kurulan stantlar, yöresel ürünler ve eğlenceli aktivitelerle panayır, hem ilçe halkının hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Kargı Belediyesi, yaptığı açıklamada tüm velilere çağrıda bulunarak, “Çocuk oyun parkı panayır süresince ücretsizdir. Tüm velilerimizin bilgisine sunar, çocukları ile birlikte eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
3 Kez Görüntülendi.
Günyazı Köyü’nde 26 yıllık gönül sofrası
Yaşam
167 Kez Görüntülendi.
Aşye Bölü hayatını kaybetti
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Kargı’da mezarlıklar bayram öncesi temizlendi
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Çanakkale ruhu miniklerin ellerinde hayat buldu
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 18 Mart programı yoğun katılımla gerçekleşti
Eğitim
7 Kez Görüntülendi.
Murat Peker: Bu topraklar en kutsal emanetimizdir
Güncel
37 Kez Görüntülendi.
Karapürçek Köyü'nde iftarda bir araya geldiler
Siyaset
33 Kez Görüntülendi.
Ahlatcı ve Alar Kargı’da kadın kolları teşkilatıyla buluştu
Sağlık
20 Kez Görüntülendi.
Kargı Devlet Hastanesi organ bağışına dikkat çekti
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Murat Peker’den Kadir Gecesi mesajı