Türkiye’nin en prestijli gastronomi etkinliklerinden biri olan Adana Lezzet Festivali, bu yıl da lezzet tutkunlarını bir araya getirdi. 10-11-12 Ekim tarihleri arasında Adana Merkez Park’ta gerçekleştirilen festivalde, üniversiteler arası genç şefler yarışması büyük heyecana sahne oldu.
Ünlü şefler Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın da jüri olarak yer aldığı yarışmada, Türkiye genelinden birçok üniversite takımı kıyasıya mücadele etti.
Takım kaptanlığını Berkay Başol’un yaptığı, ekip üyeleri Kargılı genç şef Kübranur Kulalı ve Emre Fırat Kipel’den oluşan takım, finalde sundukları özgün menüyle jüriden tam not aldı. Genç şefler, gösterdikleri üstün performansla birincilik ödülünü kazandı.
Mustafa Kaplan 2 Hafta Önce
tebrikler kübranur. başarılarının devamını dilerim.