AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Kargı İlçe Başkanı Av. Gülhan Demiral ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Katılımın bir hayli yoğun olduğu toplantıda ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ doğrultusunda Çorum’un hedef ve çalışmaları değerlendirildi. AK Parti Kargı İlçe Başkanı Av. Gülhan Demiral, toplantıda söz alarak parti politikalarına ilişkin görüş ve düşüncelerini dile getirirken, Kargı’nın sorun ve taleplerini de İl Danışma Meclisi Toplantısı gündemine taşıdı.
Başkan Demiral, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; güçlü Türkiye ideali ve millete olan hizmet aşklarıyla aynı hedefe yürümeye devam edeceklerini dile getirerek, “bahane üretmiyoruz. Sorunları bir bir çözmek için gayret gösteriyoruz. Biz vaatte bulunmuyoruz. Sözümüzü tutup çalışıyoruz farkımız bu” dedi.