Kategoriler

KARGI GAZETESİ

‘Hedefimiz, nitelikli ve erişilebilir sağlık hizmeti’

Çorum İl Sağılık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir,  Kargı’da yeni yapılacak sağlık tesisi alanında incelemelerde bulundu.

Çorum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir, Kargı’da inşası planlanan yeni Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için saha incelemesinde bulundu.

Sinan Zehir, Kargı’da yapılacak yeni sağlık yapılarının bölge halkına daha nitelikli ve erişilebilir sağlık hizmetleri sunulmasına önemli katkı sağlayacağını bildirdi.

Çorum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir, beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hüseyin Göksal ve Destek Hizmetleri Başkanı Hasan Kasım ile birlikte Kargı ilçesini ziyaret ederek,  Kargı Toplum Sağlığı Merkezi ile 2 ve 3 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında incelemelerde bulunuldu.

Prof. Dr. Zehir, tesislerin mevcut durumu ve sunulan hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık personeli ile de bir araya gelen Zehir, çalışanların taleplerini dinledi. Vatandaş memnuniyetinin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına yapılan çalışmaların önemine değinen Zehir, sağlık çalışanlarının özverili gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret kapsamında, Kargı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir ve Hastane Müdürü Hüsnü Kılpelit eşliğinde Kargı’da inşası planlanan yeni Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için saha incelemesi de gerçekleştirildi.

Yerinde yapılan değerlendirmelerde, projelendirilen yeni sağlık yapılarının bölge halkına daha nitelikli ve erişilebilir sağlık hizmetleri sunulmasına önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak, sağlık hizmetlerinin her noktaya eşit, kaliteli ve sürdürülebilir biçimde ulaştırılması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. (Turan Ozan Acar)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
61 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
36 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
32 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor
Siyaset
40 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulu toplantısı
Sağlık
55 Kez Görüntülendi.
Kargı’da sağlık hizmeti güçleniyor: 2 yeni hekim atandı
Flaş Haber
34 Kez Görüntülendi.
Kargı’da çeltik arazileri ihaleyle kiraya verilecek
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Kargı’da minikler tekne orucu deneyimi yaşadı