Kategoriler

KARGI GAZETESİ

İl Danışma Meclisi’ne Kargı’dan yoğun katılım

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı da tüm kadro katıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Yusuf Ahlatcı’nın da katıldığı toplantıya AK Parti Kargı İlçe Başkanı Av. Gülhan Demiral ile ilçe yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda partililere hitap eden Yusuf Ahlatcı, “davamıza gönül vermiş yol arkadaşlarımla  aynı çatı altında buluşmak, bizlere büyük bir aileye mensup olmanın gururunu bir kez daha yaşattı” dedi.

Toplantıda, ilçe ve merkez teşkilatlarının faaliyetleri değerlendirilirken, görev süresince başarılı çalışmalara imza atan ilçe başkanları ödüllendirilerek onurlandırıldı. Toplantıda konuşan parti yetkilileri, AK Parti'nin sahadaki güçlü duruşunun teşkilatların disiplinli ve gayretli çalışmaları sayesinde sürdürüldüğünü vurguladı.

Sosyal medya hesabından toplantıyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Av. Gülhan Demiral, “İl Danışma Meclisi toplantımıza yine tüm teşkilatımızla katılım sağladık. Bu ekibin başarmaya kenetlendiği o kadar belli ki. Mesafeler bile kısalıyor” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Kargı'da bayramlaşma 2'nci gün: Tüm halk davetli
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli’den bayram mesajı: “Sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın en güzel vakti”
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Kargı’da bayram namazı, saat 05.45’te kılınacak: Sakal-ı Şerif ziyarete açılıyor
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
İl Danışma Meclisi’ne Kargı’dan yoğun katılım
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
Kargı Devlet Hastanesi’nde ultrason cihazı hizmete sunuldu
Yaşam
53 Kez Görüntülendi.
Celalettin Işık hayatını kaybetti
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Kargı Ülkü Ocakları’ndan bayramda birlik ve kardeşlik vurgusu
Güncel
35 Kez Görüntülendi.
Kemal Dümenci: ‘Konteyner çok mühim, hele de 50 konteyner’
Eğitim
78 Kez Görüntülendi.
Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker’e Osmancık’tan anlamlı destek
Eğitim
36 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti’den Milli Eğitim Müdürü Murat Peker’e hayırlı olsun ziyareti