Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Yazar Burhan Gültekin, okurlarıyla buluştu

İstanbul'da Türk Telekom'dan emekli, Kargı Göletdere Köyü'nden Yazar Burhan Gültekin, yeni eseri Fırtınanın Günahı Melanya adlı romanını tanıtmak üzere imza günü düzenledi.

İstanbul'da Türk Telekom'dan emekli, Kargı Göletdere Köyü'nden Yazar Burhan Gültekin, yeni eseri Fırtınanın Günahı Melanya adlı romanını tanıtmak üzere imza günü düzenledi.

Daha önce de "Ateşin Sessizliği" adlı eseri Türk edebiyatına kazandıran Burhan Gültekin, her iki kitabının da tanıtımını yaparak okuyucularıyla sohbet etti.

İstanbul'da düzenlenen CRN Expo 5. Uluslararası Kitap Fuarı'na katılan Burhan Gültekin, 6. Hal, H Koridoru 16 Nolu Ferfir Anatolia Yayınları Standında sevenleri ve okurlarıyla buluştu.

Yazar Gültekin ayrıca, "Fırtınanın Günahı Melanya" ve "Ateşin Sessizliği" adlı eserlerini Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş'a gönderdi.

Odabaş, Yazar Gültekin'e teşekkür ederek, başarılar diledi.

BURHAN GÜLTEKİN KİMDİR

Burhan Gültekin, 22.03.1962 tarihinde Beykoz İstanbul'da doğdu. Çorum - Kargı - Göletdere köyünden olan Gültekin, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 1983 yılında İstanbul Anadolu Yakası Telefon Baş Müdürlüğünde göreve başlayıp 2008 yılında Üsküdar Telekom Müdürlüğünden emekli oldu. Küçüklüğünden beri merak sardığı edebiyat çalışmalarına ağırlık veren Gültekin, İstanbul'da faaliyetine devam ediyor.

Yazarlar Akademisi Derneğinin eğitimlerini tamamlayıp önce kısa öyküler yazdı. 2014 yılında Ateşin Serinliği adlı romanı Ferfir Anatolia yayınevi tarafından yayınlandı. Aynı yayın evi tarafından şimdi de Fırtınanın Günahı Melanya adlı romanım piyasaya çıktı.

Son kitabının konusu Kargı ve köylerinde Karadeniz otoyol yapımı sırasında ve 1915 Osmanlısında bu bölgelerde yaşanan bir takım olayları anlatmaktadır. Yeni roman, yarı tarihsel, yarı kurgusal bir yapıt olarak ortaya çıkmıştır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
19 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
50 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
151 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
79 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi tabelasını yeniledi: T.C. ibaresi eklendi
Güncel
78 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi