Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı TOKİ karanlığa büründü

Kargı’da 2. Etap TOKİ yaklaşık 40-45 gündür yanmayan sokak lambaları nedeni ile adeta zifiri karanlığa büründü. 

Bahçelievler 2. Etap TOKİ sakinleri sokak lambalarının yanmaması sebebi ile büyük mağduriyet yaşıyor.  TOKİ’de yaşayan vatandaşlar günlerdir yanmayan sokak lambalarına artık çözüm bulunmasını istediklerini dile getirdiler.  Çok sayıda yere müracaatta bulunmalarına rağmen hala sokak aydınlatma lambaları ile ilgili her hangi bir çalışma yapılmadığını ifade eden vatandaşlar bu mağduriyetin bir an evvel giderilmesi için çalışma yapılmasını istiyor. Akşam saatlerinde sokağa çıkmanın mümkün olmadığının altını çizen vatandaşlar sorunun kaynağının belirlenerek, çözüm üretilmesini istediklerini söylediler.

‘KABLO ARIZASI VAR DENİLEREK SORUNA HALEN BİR ÇÖZÜM ÜRETİLMEDİ’

Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Zafer Küçüksemerci, yaklaşık bir aydır Bahçelievler Mahallesi TOKİ konutları sakinlerinden çok sayıda şikayet aldığını belirterek, ilgili kuruma şikayette bulunduğunu ancak kablo arızası var denilerek soruna halen bir çözüm üretilmediğini ve mahalle sakinlerinin mağdur olduğunu söyledi. Muhtar Zafer Küçüksemerci, yetkililerden sorunun bir an önce çözülmesini talep ettiklerinin altını çizdi.

‘İLÇE GENELİNDE DE AYNI SORUNLAR YAŞANIYOR’

Sorunun sadece TOKİ ile kısıtlı kalmadığını belirten Mahalle Muhtarı Zafer Küçüksemerci, Bahçelievler Mahallesi’nin diğer sokak aydınlatmaları ve ilçe genelinde de aynı sorunların yaşandığını söyledi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Kargı Cumhuriyet Ortaokulu’nda bağlama kursu başladı
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Kargı'da öğrenciler, insan hakları ve barış için tek yürek oldu
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli: ‘Bilime ve gençliğe önem veriyoruz’
Siyaset
31 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: ‘Asla bahane üretmiyoruz, sözümüzü tutup çalışıyoruz’
Güncel
170 Kez Görüntülendi.
Metin Erişken Sevgi Evleri tamamlandı
Siyaset
31 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Gülhan Demiral: ‘Şevkle yılmadan çalışmaya devam’
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Kaya, Kargı’da muhtarların taleplerini dinledi
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Boyabat Barajı Sahil Yolu yeniden düzenleniyor
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kargı 125. Yıl Anaokulu’ndan Hayvanları Koruma Günü etkinliği
Sağlık
49 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Numan Moral’ın sağlık durumu iyiye gidiyor