Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kaymakam Aksoy: Milletimizin verdiği bu büyük kahramanlık destanı asla unutulmayacak

Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy, 15 Temmuz’da milletin karşısına çıkan tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir azim ve kararlılıkla aştığını söyledi. 

Milletin verdiği bu büyük kahramanlık destanının asla unutulmayacağını ve yaşatılacağının altını çizen Kaymakam Aksoy, “Milletimizin 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm farklılıklarını geride bırakarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek yaptığı kahramanlıklar; istikbalimize, aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir” dedi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Saat Kulesi Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Aksoy, bu zaferin, şehit ve gazilerin üstün cesareti, gazi milletin büyük fedakarlıklarıyla elde edildiğini ifade etti. Kaymakam Aksoy, konuşmasında şunları ifade etti:

“Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin 8. yıldönümündeyiz.15 Temmuz, milli iradenin, milli birlik ve beraberliğimizin kuruluş ruhuyla yeniden inşa edildiği, tarihe altın harflerle yazılmış kutlu bir zaferdir. Kuşkusuz bu zafer, şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, gazi milletimizin büyük fedakarlıklarıyla elde edilmiştir.

15 Temmuz destansı direnişi; Türk milletinin karşısına çıkan tüm engelleri millî birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla; büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesidir. Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına inancıyla, yüreğiyle dikilerek verilen bu mesaj; aziz milletimizi bölgesinde ve tüm İslam âleminde bir kez daha ümit ve ilham kaynağı yapmıştır. Şüphesiz ki Türk milletini tarih boyunca payidar kılan yüce değerler, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ve benzer badireleri aşmamızı sağlayacaktır. 

Malazgirt’te, Çanakkale’de ve nice zaferlerde olduğu gibi kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle, Ülkemizin bekasına, birliğine, huzura ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verilen mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği büyük kahramanlık destanı ise asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’un yıl dönümünde; bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını; kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu olarak vatan, millet, bayrak, istiklal ve bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyorum. Yaşayan kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk içinde bir hayat temenni ediyor, saygı ve sevilerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
42 Kez Görüntülendi.
Ülkü Ocakları’ndan gençlere yaz kampı: “Kutadgu Bilig” eğitim programı Kargı'da tamamlandı
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Serin havası ve eşsiz manzarasıyla huzurun adresi: Abdullah Yaylası
Siyaset
71 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Av. Muhammed Ali Çetin oldu
Eğitim
40 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet İlkokulu yeni yüzüyle eğitim yılına hazırlanıyor
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’dan orman yangınları mesajı
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
Azalan nüfusu nedeniyle köy statüsüne geriledi
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Sıcaktan kaçanların yeni gözdesi Kargı yaylaları oldu
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Hazal & Buğra Atak çiftinin nikâhını Başkan Dereli kıydı
Siyaset
52 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral’dan net mesaj: “İlçemiz için mücadelemiz sürecek, iltifat beklemiyoruz”
Flaş Haber
157 Kez Görüntülendi.
Kargı’da tapu hasreti sona eriyor: Dededen kalan araziler geri veriliyor