Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı Belediyesine yeni itfaiye aracı tahsis edildi

Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’nin girişimleri sonucunda Kargı Belediyesine yeni itfaiye aracı tahsis edilecek. 

İlçede sadece bir tane olan ve arızalı olduğu tespit edilen olası bir yangın felaketinde kullanılamayacak durumda olan itfaiye aracının yerine yenisinin tahsis edilmesi için Belediye Başkanı Hamit Dereli sorunu gerekli mercilere iletti.  Başkan Dereli’nin girişimleri ile birlikte Belediyeler Birliğinden Kargı Belediye Başkanlığına hibe olarak gönderilecek itfaiye aracı gelene kadar, Belediyeye emanet olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye aracı tahsis edildi.

Ayrıca daha önceki arızalı itfaiye aracının yüksek yerlere ulaşamadığı yeni gelecek olan itfaiye aracının ise tam teşekküllü olduğu öğrenildi.  Kargı Belediye Başkanlığı seçimini 44 yıl sonra halkın takdiri ile kazanan Belediye Başkanı Hamit Dereli, göreve geldiği ilk günden itibaren belediyenin mali yapısına ve eksiklerine odaklandığını, bu süreçte itfaiye aracının da arızalı olduğunu tespit ettiklerini sorunun çözümü için hemen çalışma başlattıklarını ifade etti.
Belediye Başkanı Dereli, konuya ilişkin, “İtfaiye aracı sorununu partimizin çalışkan Milletvekili Sayın Mehmet Tahtasız'a ilettim.

Konuyu dikkatle dinleyen Sayın Milletvekilimiz Ankara'da girişimlerde bulunarak bu önemli sorunumuzun kısa sürede çözülmesine büyük katkı sağladı. Belediyeler Birliğinden Başkanlığımıza hibe itfaiye aracı gelene kadar, Belediyemize emanet olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye aracı tahsisi yapılmıştır.

İlçemizin itfaiye aracı sorununa çözüm üreten başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Zeybek, Çorum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Tahtasız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a desteklerinden dolay Kargı halkı adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemizin refahı ve kalkınması için yeni dönemde dayanışmaya daha da büyüteceğimizi bilmenizi istiyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
12 Kez Görüntülendi.
Aynur ve Mustafa Can Cunedioğlu çiftinin nikahını Başkan Dereli kıydı
Güncel
9 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Akman, öğretmenlerle buluştu
Eğitim
28 Kez Görüntülendi.
Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker'den okullara “Öğretmenler Günü” ziyareti
Flaş Haber
52 Kez Görüntülendi.
Elektrikle balık avına suçüstü: Malzemelere el konuldu, balıklar geri salındı
Eğitim
50 Kez Görüntülendi.
Murat Peker:  “Öğretmenlik bir harfin kırk yıllık ağırlığını taşımaktır”
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kargı'da anma programı düzenlendi
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nda DYK denetimi yapıldı
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi'nden Öğretmenler Günü’ne Özel Kutlama programı
Eğitim
18 Kez Görüntülendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Peker, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı