Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Akif Yılmaz hayatını kaybetti

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Bağözü Köyü nüfusuna kayıtlı Akif Yılmaz, bir haftadır yoğun bakımda tedavi gördüğü Çorum Özel Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

1970’li yıllardan buyana Doğu Perinçek’in liderliğini yaptığı Aydınlık hareketinin içerisinde yer alan, TKİP, Sosyalist Parti, İşçi Partisi ve son olarak Vatan Partisi’nin birçok kademesinde görev alan Akif Yılmaz (82), hayatını kaybetti.

60’lı yıllarda İstanbul’da bir işçi olarak sendikal faaliyet içerisine katılan, daha sonraki yıllarda ise Aydınlık grubu ile tanışarak siyasi mücadeleye girişen Yılmaz’ın cenazesi 11 Mayıs Cumartesi günü (yarın) saat 08.00’de Özel Hastane’den alındıktan sonra Kargı’nın Bağözü Köyü’nde öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Kargı’da tarihi miras
Yaşam
59 Kez Görüntülendi.
Gizem & Murat Yaman çiftinin nikâhını başkan dereli kıydı
Eğitim
52 Kez Görüntülendi.
Milli Eğitim Müdürü Çağlar, Kargı’da okulları inceledi
Güncel
83 Kez Görüntülendi.
Kargılı kadınlardan Safranbolu ve Amasra’ya kültür gezisi
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Belediye başkanlarından ‘ortak akıl’ toplantısı
Kargı
83 Kez Görüntülendi.
Roma döneminden günümüze GÂVUR AMBARI
Kargı
62 Kez Görüntülendi.
Tarihten günümüze uzanan bir savaş aleti ve ilçe adı: Kargı
Siyaset
73 Kez Görüntülendi.
Kargı Saadet Partisi’nde, Yakup Gökçe güven tazeledi
Siyaset
29 Kez Görüntülendi.
Başkan Demiral : Taleplerimizin takipçisi olacağız
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Kargı Göletlerine yavru sazan bırakıldı!