Kategoriler

KARGI GAZETESİ

MHP’nin Kargı iftarına yoğun katılım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kargı’da iftar programı düzenledi. 

Belediye Kültür Sitesi’nde düzenlenen iftar yemeğine MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Selahattin Erdoğan, Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Gül, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesinde MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan birer konuşma yaptı. 


MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile düzenlemiş oldukları iftar programına katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, 31 Mart seçimlerinde MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Selahattin Erdoğan ile Kargı’nın kazanacağını ve hizmetin en iyisine kavuşacağını söyledi.

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, düzenlemiş oldukları iftar yemeğine katılan tüm partililere teşekkür ettiğini ifade ederek, “Kargımızda sizin gibi düşünen sizden biri olan belediye başkan adayımız ile yola çıktık. 31 Mart seçimlerinde Kargı Belediyesine üç hilal sancağımızı dikeceğiz” dedi. 

Türkiye’nin zor bir coğrafyada sürekli dış müdahalelere maruz kaldığını belirten MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Osmanlı’dan, Cumhuriyetin ilk yıllarına, ardından Cumhuriyet kurulduktan sonra darbeler ve müdahalelerle sürekli Türkiye’nin dış müdahalelere maruz kaldığını söyledi.

En son 15 Temmuz hain darbe girişiminin denendiğini belirten Milletvekili Kayrıcı, Cumhur ittifakının da işte bu nedenle kurulduğunu söyledi.
“Cumhur ittifakı 3 oy fazla alalım, 2 milletvekili fazla çıkartalım hesabıyla kurulmamıştır’’ diyen Kayrıcı, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi ülkemiz üzerindeki tehlikeyi görerek bu ittifakın kurulmasını istedi. O günden bugüne kadarda Cumhur ittifakı bu anlayışla devam ediyor’’ dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ardından milletvekilliği seçimlerinde halkın da desteğiyle ittifakın başarıya ulaştığını belirten milletvekili Vahit Kayırıcı, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak Çorum merkezde AK Parti ile ittifak yaptıklarını, bunun dışında tüm ilçelerde ise Kargı’da olduğu gibi ayrı ayrı seçime girdiklerinin söyledi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
12 Kez Görüntülendi.
Kargı Cumhuriyet Ortaokulu’nda bağlama kursu başladı
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Kargı'da öğrenciler, insan hakları ve barış için tek yürek oldu
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli: ‘Bilime ve gençliğe önem veriyoruz’
Siyaset
31 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: ‘Asla bahane üretmiyoruz, sözümüzü tutup çalışıyoruz’
Güncel
170 Kez Görüntülendi.
Metin Erişken Sevgi Evleri tamamlandı
Siyaset
31 Kez Görüntülendi.
AK Parti Kargı İlçe Başkanı Gülhan Demiral: ‘Şevkle yılmadan çalışmaya devam’
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Kaya, Kargı’da muhtarların taleplerini dinledi
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Boyabat Barajı Sahil Yolu yeniden düzenleniyor
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kargı 125. Yıl Anaokulu’ndan Hayvanları Koruma Günü etkinliği
Sağlık
49 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Başkanı Numan Moral’ın sağlık durumu iyiye gidiyor