Kategoriler

KARGI GAZETESİ

AK Parti Kargı’da sahaya indi, seçim stardı verildi

Cahit Arpa: Kargı’ya yüzyılın yatırımları inşallah bizim dönemimizde yapılacak…Biz hazırız…KARGI YÜZYILI BAŞLIYOR

AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek, ziyaretlerine başladı.  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kargı’dan AK Parti’nin adayı olarak gösterilen Cahit Arpa, seçim çalışmalarına hızlı başladı. 

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Nejat Akpınar, meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte ilk olarak Kaymakam Taha Soydaş’ı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, ardından hükümet binasına çıkarak resmi kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. 

Kaymakam Taha Soydaş, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Cahit Arpa’ya başarılar diledi.  Daha sonra Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i ziyaret eden Cahit Arpa ve beraberindekiler bir süre sohbet ettiler. Zeki Şen, Cahit Arpa’ya çıktığı bu yolda başarılar dilediğini söyledi. Ziyaretler kapsamında Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Adayı Cahit Arpa ve beraberindekiler Başhekim Dr. Muhammed Kadir Demir ve Hastane Müdürü Hüsnü Kılpelit ile görüşerek, hastanenin durumu hakkında bilgiler aldı.

Hastane personelleri ile görüşerek taleplerini dinleyen Cahit Arpa, hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Cahit Arpa ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma ve Orman İşletme Müdürlüğü de ziyaret etti.  AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Cahit Arpa, seçim çalışmalarına başladıklarını, Kargı’ya hizmetin en iyisini getirebilmek adına gece gündüz demeden de çalışacaklarını Kargı’da yaşayan herkesin talebinin isteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. 

Kargı’nın çehresini değişmek hizmetin en iyisini alıp Kargı halkının huzurlu bir şekilde yaşamını idame ettirmesi için var güçleri ile ellerinden gelen tüm çalışmaları ortaya koyacaklarını ifade eden Cahit Arpa, tüm kurumlarla, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu 2024 Yılı 9. Toplantısı yapıldı
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Çorum Özel Hastanesi’nin Resim Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Sağlık
11 Kez Görüntülendi.
Çorum Özel Hastanesi boyun fıtığı ve tedavisi hakkında bilgilendirdi
Spor
44 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Tevfik Kış Stadı yenileniyor
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli, Ataşehir ve Çekmeköy Belediye Başkanlarını ziyaret etti 
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli'den Anneler Günü kutlama mesajı
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
CHP’li meclis üyelerinden Vali Dağlı’ya ziyaret
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Meclisi toplandı
Yaşam
103 Kez Görüntülendi.
Akif Yılmaz hayatını kaybetti
Eğitim
75 Kez Görüntülendi.
Kargı’da öğretmenler eylem yaptı