Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı’daki ormanlar ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ olacak

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü’nce 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerinin ilk altı aylık gerçekleşmelerinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Ferdi Özer başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları; Gültekin Şenlikoğlu Mehmet Kurumeşe, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, Silvikültür Şube Müdürü Abdulkadir Ortataş, OZM Şube Müdürü Aydın Yağlıoğlu, Kargı Orman İşletme Müdürü Mehmet Eren Kargı Müdür Yardımcısı ve İşletme Şeflerinin katılımı ile Kargı OİM'de toplantı yapıldı.
Toplantıda İşletme Müdürü Mehmet Eren Kargı tarafından 2023 yılı iş programı doğrultusunda bölgede yürütülen ormancılık faaliyetlerinin gerçekleşmeleri ve yılsonu hedeflerine yönelik sunu eşliğinde gerçekleştirdiği bilgilendirmenin ardından işletme şefleri tarafından şeflik bazlı iş programları, gerçekleşmeler, devam eden çalışmalar ve yılsonu hedefleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.
Toplantıya katılan Orman Muhafaza Memurları; sahada yürütülen çalışmalar esnasındaki uygulamalar, sorunlar ve çözüme yönelik yapılanlar hakkında bilgiler verdiler.


Toplantının sonunda yapılan değerlendirme ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında aktarılan talimatların ardından Bölge Müdürü Ferdi Özer, “İnsanın En Ağır Yükü, Gerçekleştiremediği Potansiyelidir. Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından son yıllarda gerçekleştirilen personel alımlarıyla birlikte teşkilatımız genç ve dinamik bir ekip haline geldi. Her biriniz mesleğinizin uzmanısınız.
Ülke ve teşkilatımız bizlerden ormanlarımızı geliştirmemizi ‘’Türkiye Yüzyılına Nefes’’ olacak yeni orman sahaları oluşturmamızı bekliyor. Sorumluluklarının farkında, görevlerinin bilincinde hareket eden; kendilerinden bekleneni ve potansiyellerini çalışmalarına yansıtan ekiplerimiz bölge müdürlüğümüzün yılsonu hedeflerimize ulaşılmasında farkını ortaya koyacak, bizlerde değerlendirmemizi ona göre yapacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
TÜDAV’dan Ege Denizi'nde Türkiye-Yunanistan iş birliği önerisi
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
KGK’dan Ankara’da diplomasi turu
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımına destek ziyareti
Güncel
48 Kez Görüntülendi.
Eski hükümet caddesi yolunun yapımına başlandı
Güncel
82 Kez Görüntülendi.
Kargı Kaymakamı Aksoy hızlı başladı!
Güncel
32 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli’den Sokak hayvanları ile ilgili örnek davranış
Spor
19 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Haftası futbol müsabakasına yoğun ilgi
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 19 Mayıs etkinleri başladı
Güncel
8 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri devam ediyor
Siyaset
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Hamit Dereli, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’yı ziyaret etti