Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Millet bahçesini açılışı yapılmadan talan ettiler

Eski hükümet binası yerine yapılan millet bahçesi daha açılmadan talan edilerek oyun grupları banklara ve aydınlatmalara zarar verildi.

Yapımı tamamlanan millet bahçesini gezen vatandaşlar parkın içler acısı halini görünce konuya duyarsız kalamadılar. Çektikleri fotoğrafları gazetemize gönderen vatandaşlar konuyu gündeme getirmemizi talep ettiler.


BU GÜZELLİK SİZİ NEDEN RAHATSIZ ETTİ!
Gerek çevre düzenlemeleri, gerekse sosyal alanları ve oyun parkıyla ilçeye kazandırılan bu güzel yatırıma zarar veren sorunsuz kişilerin yaptıkları pes dedirtti. Çekilen fotoğraflarda bankların vidalarının söküldüğü, tahtalarının yerinden çıkartıldığı, oyun gruplarının kırılarak parçalarının yerlere atıldığı görülüyor. En önemlisi de park aydınlatmalarının elektrik aksamlarının söküldüğü ve kabloların dışarıda tehlike saçtığı görülüyor.

(Turan Ozan Acar)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Bayrama Kadar Hayvan Pazarı Yok! Çorum’da Şap Hastalığına Karşı Önlem
Güncel
144 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli: "Milletin hakkını, yine millete teslim edeceğiz"
Siyaset
36 Kez Görüntülendi.
"Annelere Sözümüz Var: Yapılanı Koruyacağız, Eksikleri Biz Tamamlayacağız"
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Kargı’da “Orman Benim” etkinliği düzenlendi
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral’a sağlık teşekkürü
Sağlık
34 Kez Görüntülendi.
Kargı’ya yeni Çocuk Uzmanı: Ceren Akdağ atandı
Sağlık
52 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 'Sağlık' altyapısı güçleniyor
Eğitim
51 Kez Görüntülendi.
Ali Turgay Karayel, Kargı’da öğretmenlerle bir araya geldi
Eğitim
48 Kez Görüntülendi.
Hatice Akpınar’a Avrupa ve Ulusal Kalite etiketi ödülü
Yaşam
77 Kez Görüntülendi.
Başkan Dereli nikâh kıydı