Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Güreşin efsane isimleri Kargı’ya geliyor

Asırlık Kargı Panayırının başlamasıyla birlikte panayırın en çok ilgi gören etkinliği olan güreş içinde geri sayım başladı.

Kargı Belediyesi güreş ve konserin yapılacağın Çayır Mevkii’nde bulunan alanda son hazırlıkları yaparak alanı güreş ve konsere hazır hale getirdi.
500 GÜREŞÇİ KATILACAK
Güreş organizatörü antrenör Kazım Karabıyık’da güreşlerle ilgili açıklamada bulundu.
Panayırın güreş müsabakalarına yaklaşık 500 güreşçinin katılmasını beklediklerini belirten Karabıyık, ‘Kargı Panayırı altın kemerli yağlı pehlivan güreşleri 30 Ekim 2022 Pazar günü Kargı er meydanında yapılacaktır. Organizatörlüğünü yapmış olduğum güreşlere imkanlar nispetinde Kırkpınar’ın altın kemerli başpehlivanları olmak üzere 30’u baş pehlivan toplamda 500 civarında pehlivanla anlaşma/davet yapılmış olup listemiz tamamlanmıştır. Başpehlivanlarımızdan Recep Kara (Ordu), Abdullah Güngör (Ladik), Serhat Balcı (Samsun), Salih Erinç (Ankara), Mustafa Başdemir (Kocaeli), İsmail Koç (Tokat), Hamza Köseoğlu (Erzurum), Ünal Karaman (Çorum), Kaan Kaya (İzmit), Ahmet Selbes (Çorum), Şaban Yılmaz (Samsun), Özkan Yılmaz (Samsun), Mustafa Taş (Sinop), Osman Aynur (Antalya), Mustafa Doğan Özkaya (Antalya), Süleyman Başar, İsmail Balaban (Antalya), Turan Balaban, Fatih Koyuncu (İstanbul), Mecit Yıldırım (İstanbul), Nadir Takı (Ordu) katılacaktır.’’ dedi.
OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI İÇİN HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDI
Her türlü hava şartlarına karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Karabıyık, ‘’Her türlü olumsuz hava şartlarına rağmen güreşlerimiz iptal edilmeyecektir. Türkiye de ilk ve tek olan kapalı meydan ve tribünlerle dizayn edilen Kargı er meydanına güreşçi ve güreş severlerimizi bekliyoruz’’ diye konuştu.
ÜNLÜ GÜREŞÇİLER KARGI’DA OLACAK
Müsabakalara 500 güreşçinin katılmasını beklediklerini kaydeden Karabıyık, Recep Kara, İsmail Balaban, Şaban Yılmaz, Mustafa Özkaya, Mustafa Taş, İsmail Kuş, gibi güreşin efsane isimlerinin Kargı’da olacağını söyledi.
Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek’in omzundan ameliyat olması sebebiyle güreşlere katılamayacak ancak, 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazanan ve Survivor yarışmasıyla ününe ün katan İsmail Balabanda Kargı er meydanında olacak. (Turan Ozan Acar)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Flaş Haber
70 Kez Görüntülendi.
Kargı'da refüje çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı
Eğitim
74 Kez Görüntülendi.
Kargı’dan Osmancık’a eğitim ziyareti
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Nevzat Kuzu: İhalesi onaylanan Kavakçayı Göleti 4 yıldır neden yapılmıyor?
Siyaset
37 Kez Görüntülendi.
Gülhan Demiral: Sağlığa yatırım hayat kalitesini artırmaktadır
Siyaset
39 Kez Görüntülendi.
CHP’den Kargı’daki esnaf temsilcilerine ziyaret
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
CHP heyetinden Başkan Dereli'ye ziyaret
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Kargı’da esnaf krediye ulaşamıyor
Siyaset
43 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Kargı İlçe Başkanlığı'ndan yönetim kurulu toplantısı
Sağlık
61 Kez Görüntülendi.
Kargı’da sağlık hizmeti güçleniyor: 2 yeni hekim atandı
Flaş Haber
37 Kez Görüntülendi.
Kargı’da çeltik arazileri ihaleyle kiraya verilecek