Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargı'da incelemelerde bulundular

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve beraberindekiler Kargı'da incelemelerde bulundular.

Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve daire müdürleri tarafından karşılanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, AFAD Müdür Vekili Nihat Köse, İl Genel Meclis Üyesi Vahit Kabakcı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Devrez, kamuya ait bir binada incelemeler yapılmasının ardından Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kargı Yerleşkesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.


Kargı'da kamuya ait olan ve atıl vaziyetteki Orta Mahalle Sakız Sokak No:7 adresinde bulunan binada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, kurumların istekleri üzerine bu binanın 3 kurum tarafından da kullanılabileceğini ifade etti.


Üniversitenin barınma, İlçe Milli Eğitimin Kargı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri için Kargı bezi dokuma atölyesi ve İlçe Müftülüğü'nün 6-8 yaş Kuran Kursu için talep ettikleri binada incelemeler gerçekleştiren Vali Mustafa Çiftçi, binanın büyük olduğunu ve bu kurumların binayı birlikte kullanabileceklerini bununla ilgili çalışmanın daha sonra yapılacağının altını çizdi.


Ziyaretin ardından Vali Çiftçi, Milletvekili Kaya ve beraberindekiler Kargı Alioğlu Köyü afet alınanda, Sinanözü Köyü yangın alanında yaptıkları incelemelerin ardından Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

(Turan Ozan Acar)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Üretim ve Standardizasyon tatbikatı yapıldı
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına dikkat!
Sağlık
19 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Siyaset
48 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Dereli ve Dümenci’yi mecliste ağırladı
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Dereli: 1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin, kardeşliğin günüdür
Güncel
151 Kez Görüntülendi.
Kargı’nın köylerinde yağmur duasına çıkıldı
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
76 Kez Görüntülendi.
Kargı Belediyesi tabelasını yeniledi: T.C. ibaresi eklendi
Güncel
78 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi