Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Arzu Özkader TOÇ BİR-SEN’e yeniden aday

Tarım ve Orman çalışanlarının her zaman yanında olan ve Çorum’da tek kadın sendikacı başkan olarak görevini yapan TOÇ BİR-SEN Çorum Şube Başkanı Arzu Özkader, Tarım - Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN)’e yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tarım - Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) 5. Olağan Genel Kurulu 03.07.2022 Pazar Günü Saat 9.00 – 17.00 saatleri arasında Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Özkader, “Ekibimle beraber yanınızda olmaya devam etmek için hakkın ve haklının yanında olmanızı, en üst düzeyde katılım sağlayarak demokratik hakkınıza sahip çıkmanızı bekliyoruz. Hak ve Emek uğruna bir dava meselesi olarak gördüğümüz sendikal mücadelemiz her zaman hakkı temsil etmiş ve bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Özkader açıklamasında, “Temel insan hakları ilkelerine dayanan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, millet iradesine de milletin seçtiği idareye de saygı gösterilen, katılımcı bir yönetim için, demokratik sosyal hukuk devleti olmanın gereği olarak devlet imkânlarından eşit şekilde yararlandığı, laikliğin düşünce ve kanaat özgürlüğü ile din ve vicdan hürriyetinin teminatı ile daha güçlü, daha zengin Türkiye idealine ulaşmaya katkı sunmak için, tüm kamu görevlilerine, insan onuruna yaraşır hayat düzeyi sağlamak için, dayanışma, birlik ve beraberliğin gerçekleşmesini sağlamak için, tüm çalışanların onurlu, huzurlu ve mutlu şekilde çalışabileceği; özgür, adil, katılımcı, plânlı ve kaliteli çalışma ortamına kavuşması için, her türlü oligarşiye ve vesayete karşı çıkarak, katılımcı demokrasiye ulaşmak, demokratik hakkınızı kullanmanızı, özgür ve şeffaf bir seçimin gerçekleşmesini temenni ederiz” ifadelerine yer verdi.

Arzu Özkader açıklamasını Mehmet Akif Ersoy’un şiiriyle sona erdirdi:

“Hakkı ve emeği temsil eden bu kutlu mücadele, tüm çalışanların yanında olacak, hakkını savunacak ve bunun için ne gerekiyorsa yerine getirilecektir. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dizelerinde olduğu gibi

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?

Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim,

Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!

Adam aldırmada geç git! , diyemem aldırırım.

Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...

 Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Geleceğin Sürücüleri Trafik Kurallarıyla Tanıştı
Güncel
7 Kez Görüntülendi.
Kargı'da Minik öğrencilere trafik eğitimi verildi
Yaşam
35 Kez Görüntülendi.
Köy muhtarı Fehmi Çetin Anneler Günü'nde annesini kaybetti
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Şehit Annelerine Anneler Günü Sürprizi
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
İşletme Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Kargı’da gerçekleştirildi
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Kargı'da miniklerden annelerine ‘Anneler Günü’ sürprizi
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Kargı'da fıstık çamı ormanları yüz güldürecek
Güncel
35 Kez Görüntülendi.
Kargı’da Hayvan Sağlığı ve Veterinerlik Uygulamaları Gözden Geçirildi
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Bayrama Kadar Hayvan Pazarı Yok! Çorum’da Şap Hastalığına Karşı Önlem
Güncel
181 Kez Görüntülendi.
Hamit Dereli: "Milletin hakkını, yine millete teslim edeceğiz"