Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Sanat Sokağı törenle açıldı

Kargı Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez oluşturulan Sanat Sokağı düzenlenen törenle açıldı. Açılışı Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi yaptı.

Belediye binası karşısında bulunan alana açılan Sanat Sokağı’nda yıl boyunca okullar tarafından yapılan çalışmalar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan ürünler yer aldı. Sanat Sokağı’nda öğretmenler ve öğrencilerden oluşan müzik grubu da şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli anlar yaşattılar.

VALİ ÇİFTÇİ’NİN EŞİ DE KATILDI

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi’de Kargı Kaymakamlığı’nca tertip edilen ‘’Kargı Kaymakamlığı Sanat Sokağı etkinlikleri’’ kapsamında ilçe okulları ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce kurulan serginin açılışını Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar ile birlikte yaptı.

KARGI BEZİ’NE HAYRAN KALDI

Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları ürünlerini inceleyen Çiftçi, unutulmaya yüz tutmuş eserlerden olan tarihi Kargı Bezi’nden dokunan kumaşları çok beğendiğini ifade etti. Kargı bezi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sanat Sokağı saat 16:00’a kadar ziyaretçiler tarafından gezildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
72 Kez Görüntülendi.
Kargı Devlet Hastanesi’ne 8 yeni pratisyen hekim atandı
Kargı
50 Kez Görüntülendi.
Doğa ile kültürün buluştuğu yer: Kargı
Spor
47 Kez Görüntülendi.
Kargı Ülkü Ocakları ikinci oldu
Eğitim
31 Kez Görüntülendi.
Ders zili ‘uyum’ eğitimleri için çaldı
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Kargı’da şehitlere vefa
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
103 yıllık büyük gurur coşkuyla kutlandı
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
‘30 Ağustos, azmin ve kararlılığın ebedî destanıdır’
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
‘30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık ve  özgürlüğümüzün en önemli sembolü’
Yaşam
101 Kez Görüntülendi.
Büşra & Ferhat çifti hayatlarını birleştirdi
Kargı
43 Kez Görüntülendi.
‘Kargı’da tek bir stabilize yol kalmayana dek çalışmaya devam