Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Kargılı Kısacık, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Kargılı hemşerimiz Hayati Kısacık, bugün itibariyle göreve başladı.

Cumhurbaşkanlığının 2022/32 sayılı kararına göre Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne hayati kısacık atandı. Kısacık, bugün Siirt’e gelerek görev bayrağını Hüssam Olgaç’tan devraldı. İl Müdürlüğü personelleriyle tanışan Kısacık, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek, çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

“Siirt İçin Çalışacağız”

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, göreve başladıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, “Siirt için var gücümüzle çalışacağız. Spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile çocuklarımıza, gençlerimize, sporcularımıza ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için devletimizin tüm imkanlarını kullanacağız” dedi.

HAYATİ KISACIK KİMDİR?

Hayati Kısacık, 6 Haziran 1973 tarihinde Çorum’un Kargı ilçesinde doğdu.

1989 yılında Kargı Lisesini bitiren Kısacık, 2001 yılında Ülkemizin Sayılı üniversitelerinden olan Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümünü bitirdi.

Bir spor adamı olan Hayati Kısacık, sporun her alanında aktif olarak rol oynadı. Bu kapsamda Kısacığın; 3. Kademe Badminton, 2. Kademe Güreş,1. Kademe Basketbol ve 1. Kademe Squash hakemi ve Antrenörlük belgeleri bulunuyor.

2001 – 2009 yılları arasında Beden Eğitimi Öğretmenliği,

2009 – 2013 yılları arasında Türkiye Badminton Federasyonunda Badminton Antrenörlüğü,

2013 – 2014 yılları arasında Sincan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü,

2014 – 2018 yılları arasında Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

2018 – 2020 yılları arasında Türkiye Badminton Federasyonu Genel Sekreteri görevini yürüttükten sonra 2020 yılı itibarı ile de Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Etkinlikleri Daire Başkanlığında Şube Müdürlüğü (Genel Sekreter) görevini yürüttü.

Kamu görevlerinin yanı sıra;

Badminton Federasyonu Genel Koordinatörlüğü,

Badminton Federasyonu Teknik Kurul Başkanlığı,

Badminton Federasyonu Eğitim Kurulu Üyeliği,

Badminton Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği,

Badminton Federasyonu Başkan Vekilliği görevlerini de yürütmüştür.

Son olarak Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Hayati Kısacık, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Kargı da temsil edildi: Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’nde yıl sonu değerlendirmesi yapıldı
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Doğayla iç içe bir rota: Kargı’ya ulaşmak artık çok daha kolay
Sağlık
79 Kez Görüntülendi.
Kargı Devlet Hastanesi’ne 8 yeni pratisyen hekim atandı
Kargı
51 Kez Görüntülendi.
Doğa ile kültürün buluştuğu yer: Kargı
Spor
48 Kez Görüntülendi.
Kargı Ülkü Ocakları ikinci oldu
Eğitim
31 Kez Görüntülendi.
Ders zili ‘uyum’ eğitimleri için çaldı
Güncel
76 Kez Görüntülendi.
Kargı’da şehitlere vefa
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
103 yıllık büyük gurur coşkuyla kutlandı
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
‘30 Ağustos, azmin ve kararlılığın ebedî destanıdır’
Güncel
29 Kez Görüntülendi.
‘30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık ve  özgürlüğümüzün en önemli sembolü’