Kategoriler

KARGI GAZETESİ

Çanakkale Şehitleri Kargı'da anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kargı İmam Hatip Orta Okulu tarafından hazırlanan anma programı saygı duruşunda bulunulup istiklal marşının okunulmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın J.Ast.Çvş Zeynep Gergin tarafından yapıldığı programda öğrenciler tarafından şiirlerin okunulması, video gösterimi, tiyatro ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

Programa Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcıları Ceyda Öznur Gürel, Onur Erten, Hakim Ümran Doymuş, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve öğrenciler katıldı.

ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ

Anma programın ardından protokol üyeleri Kargı mezarlığındaki şehitlikleri ziyaret etti. Şehitlerin mezarı başında Kargı İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan tarafından dua okundu. Mezarlıktaki tüm şehitliklerin ziyaret edilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK VERİLDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kargı Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası'nda yemek verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
20 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Kargı İlçe Teşkilatı, Türklük Günü Şöleni’ne katılıyor
Yaşam
45 Kez Görüntülendi.
Bülbül ve Kodal Ailelerinin Mutlu Günü: İrem ile Kenan hayatlarını birleştirdi
Sağlık
66 Kez Görüntülendi.
Sağlık alanında bir müjde daha: Kargı’ya Çocuk Doktoru kadrosu açıldı
Güncel
108 Kez Görüntülendi.
Kargı'dan Afrika’ya uzanan yardım eli
Eğitim
57 Kez Görüntülendi.
Minikler fotoğraflarla Kargı’yı tanıttı
Siyaset
63 Kez Görüntülendi.
‘Kargı için çok güzel gelişmeler oluyor’
Güncel
96 Kez Görüntülendi.
Osmancık TMO’ya Kargılı müdür
Eğitim
74 Kez Görüntülendi.
Kargı Atatürk İlkokulu’ndan örnek etkinlik: Ailemle kitap okuyorum
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
‘Hizmet bir bayrak yarışıdır’
Siyaset
28 Kez Görüntülendi.
AK kadınlarda değerlendirme toplantısı